Ha egy főnök azt mondja „mindenkire érvényes“ azt úgy érti „mindenkire KIVÉVE RÁM“?
csak két példa (de még lenne sok egyéb is). H-P munkarend majd kitalálja hogy annyi rendelés van hogy szombat is be kell jönni. sokaknak ez nem tetszik erre közli MINDENKINEK jönni kell. Ezek után Ő persze soha nem jön be szombaton.
Másik. Szabadság. Annyi rendelés van hogy közli szabi stop van senki nem vehet ki most szabit. Senki. Majd nem jön 1 hétig. Mert szabira ment.
Mindenki? Mindenki KIVÉVE őt persze? Ez másutt is így megy?
"Ne akard már számonkérni ezeket a fönöködön!!!"
Bocsi de miért is nem? Hát ha egy felnőtt felelős vezető azt mondja valamire: MINDENKIRE érvényes KIVÉTEL NINCS, majd ő maga persze nem úgy tesz hááááááát?? Aki ebben nem érzi az abszurditást azzal baj van.
Akkor mondja azt: a csicskamelósok nem mehetnek szabira egyik se de ÉN a főnök a földre szállt istenség én igen.
És akkor ez így tiszta korrekt duma lenne.
Legalább őszinte.
"sem fognak előléptetni sehol...
„
Semmi pénzért nem lennék főnök. Én nem akarok olyat hogy megjelenek a folyosón és mindenki elfordul és magában köp egyet mert annyira gyűlölik. Kösz nem kérem.
Ha egy anyuka látja, hogy a 3 gyermeke 1-eseket hozott haza, akkor kijelenti: 1 hétig senki sem internetezhet!
Szerinted ebbe beletartozik az anyuka?
Nem is értem hogy hogy gondolod...
"Szerinted ebbe beletartozik az anyuka?"
Hát ha az az anyuka azt mondja tényleg hogy senki akkor evidens a kérdés hogy akkor az anyuka miért is?
Akkor z az anyuka egy hülye. Akkor mondja azt fiam TE nem netezhetsz. Te.
De senki? Hát akkor tényleg senki ne netezzen! Evidens
"Nyilván a főnök más mint az alkalmazottak s"
Középkori feudális gondolkodásmód. Semmiben nem más ugyanolyan zokni jakab mint az összes többi csak kapott egy hangaf**-nyi hatalmacskát és azt hiszi magáról valaki aztán sokszor még annyit se ér mint a legutolsó hülye a soron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!