Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg nagyon fárasztó, és...

Tényleg nagyon fárasztó, és hosszabb távon kibírhatatlan 6-ra járni dolgozni? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kelni 5 előtt pár perccel kellene, ahhoz hogy beérjek.

2019. márc. 6. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Általában 5-kor kelek.Így van ez már pár éve.Ez még kibírható teljesen, ha 10-kor elalszom(legkésőbb).

Ennél korábban viszont nem megy.Most lett volna egy meló kicsit messzebb, 3.40-kor kellett volna kelni és kb este 10-ig talpon lenni.Utána még hazabuszonzni vagy fél ora.Egy próbanapot végigcsináltam, de azt hittem, a mentő visz haza :(

2019. márc. 7. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
11: Reggel hattól este tízig? Milyen munka volt az? Ennyit dolgoztatni totál törvénytelen, legalábbis Európában.
2019. márc. 7. 18:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy szerettem 6:00-14:00 műszakot. Ellenben a délutános hetet (14:00-22:00) utáltam, nem is értettem, hogy egyes kollégák hogy szerethetik azt jobban, csak mert sokáig lehet aludni. Délelőtt otthon lenni teljesen más (negatívan), és mire komolyabban belefogsz valamibe, már indulnod is kell. Este meg, mikor hazaérsz, már hullafáradt és álmos vagy, nincs erőd semmihez, zuhansz befele az ágyba.
2019. márc. 7. 18:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Konyhai munka.15 óra/nap. Heti 3 szabadnappal, szétosztva, pl, egymás után 2 napot 15 órázol, utána 1, 2 vagy 3 szabadnap.Vagy ahogy épp jön, de 2 nél több munkanap nincs egymás mellett.Reggel 6- elvileg 9-ig, de a régebbiek mondták, hogy kizárt, hogy 9-kor végzünk, tehát minimum 10-ig kitolódik a meló.Leülni nincs idő, ha van is, kényelmetlen, nem tartanak normális ebédszünetet, csak futtában bekapnak valamit, mert arra sincs idő...És van, hogy ezt az egészet egy ember viszi, ha amásik épp szabadnapos. Csodálkozom, hogy van, aki csinálja évek óta és még lábra bír állni. Bár lehet, hogy én vagyok gyenge szar.

Amúgy, ha 8 óránál nem több amunkaidő, akkor nem olyan vészes 5 kor kelni, vagy 6-kor kezdeni.Én dolgoztam így 8 órában, közepesen nehéz fizikait és nem volt gond.

2019. márc. 7. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
3:30 korul kelek, hogy beerjek 6-ra, es szerintem egyaltalan nem faraszto, nyilvan nem vagyok ebren ejfelig, csak ritka esetekben, de egyebkent ugyanannyit alszom, mint mas aki reggel 8-10-re jar dolgozni.
2019. márc. 7. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
En is 6ra járok, 4:20kor kelek. Nincs is ezzel semmi gond en szeretem. De mi négyig dolgozunk ot óra mire hazaerek plusz a pesti delutani forgalom is lefaraszt mindegy hogy auto vagy BKK... nyolckor már alszom így oke. De hetkoznap semmire nincs idom es ez másképp lenne ha kettőkor/fel háromkor végezhetnek szóval nekem nalunk csak a munkaidő hosszával van bajom, a korai kelest szeretem:)
2019. márc. 25. 18:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Valamikor jártam 6-ra dolgozni. Fél 5 körül keltem és a buszon majdnem bealudtam. Pedig csak a város másik végébe jártam át. Nem maga a korán kelés volt fárasztó, hanem mert fizikai meló volt. Viszont azt nagyon szerettem benne, hogy bár korán keltem, de 2-kor már jöttem is haza, így "több maradt" a napomból. Nekem ez tetszik legjobban, a 6-2-ig beosztás, nem viszi el az egész napot. Vagy elég jo volt a 4-9-ig is. Meg amikor nem az van, hogy hétfőtől péntekig... Vasárnap jobb melózni, kisebb a nyüzsgés és jut szabad hétköznap.
2019. okt. 30. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!