Tényleg nagyon fárasztó, és hosszabb távon kibírhatatlan 6-ra járni dolgozni? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Általában 5-kor kelek.Így van ez már pár éve.Ez még kibírható teljesen, ha 10-kor elalszom(legkésőbb).
Ennél korábban viszont nem megy.Most lett volna egy meló kicsit messzebb, 3.40-kor kellett volna kelni és kb este 10-ig talpon lenni.Utána még hazabuszonzni vagy fél ora.Egy próbanapot végigcsináltam, de azt hittem, a mentő visz haza :(
Konyhai munka.15 óra/nap. Heti 3 szabadnappal, szétosztva, pl, egymás után 2 napot 15 órázol, utána 1, 2 vagy 3 szabadnap.Vagy ahogy épp jön, de 2 nél több munkanap nincs egymás mellett.Reggel 6- elvileg 9-ig, de a régebbiek mondták, hogy kizárt, hogy 9-kor végzünk, tehát minimum 10-ig kitolódik a meló.Leülni nincs idő, ha van is, kényelmetlen, nem tartanak normális ebédszünetet, csak futtában bekapnak valamit, mert arra sincs idő...És van, hogy ezt az egészet egy ember viszi, ha amásik épp szabadnapos. Csodálkozom, hogy van, aki csinálja évek óta és még lábra bír állni. Bár lehet, hogy én vagyok gyenge szar.
Amúgy, ha 8 óránál nem több amunkaidő, akkor nem olyan vészes 5 kor kelni, vagy 6-kor kezdeni.Én dolgoztam így 8 órában, közepesen nehéz fizikait és nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!