Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg nagyon fárasztó, és...

Tényleg nagyon fárasztó, és hosszabb távon kibírhatatlan 6-ra járni dolgozni? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kelni 5 előtt pár perccel kellene, ahhoz hogy beérjek.

2019. márc. 6. 18:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Én 4:10-kor kelek, hogy 6-ra beérjek. Tényleg nagyon fárasztó. Vagy most komoly a kérdés? Nekem van, hogy 6-7 nap egyhuzamban 4kor kelek, a 7. reggel úgy kell leguruljak az ágyról, mert nem bírok felkelni. Most is még nincs este 6 de már ragadnak le a szemeim.

Mondjuk jobb mint az éjszakás műszak, azt is csináltam egy darabig...

2019. márc. 6. 18:43
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát erre gondolok, hogy még mindig mérföldekkel jobb az éjszakás munkánál. Egyesek szerint akkor miért nem kibírható? Gondolom több százezren, vagy akár millióan kelnek fel minden reggel 5-kor Magyarországon. Ők akkor hogyan bírják ki?
2019. márc. 6. 18:47
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha meg tudod úgy szervezni az életedet, hogy este 9-kor ágyban legyél, és a családod se zavarjon az alvásban, nincsen vele semmi probléma. A falusi emberek évszázadokon át éltek így. Abból lesz nehézség, ha a párod mondjuk 10-re jár, este hét körül ér haza, és kilenctől akar filmet nézni veled.
2019. márc. 6. 18:50
 4/17 A kérdező kommentje:
Nincs párom, viszont lefeküdni legkorábban csak 9:45-kor tudok, mert még esti tanfolyamra járok.
2019. márc. 6. 18:53
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem simán belefér, én szeretem is. Állandó délelőttös vagyok. 5korul fel kell kelni, de néha csak 5.30kor kelek, mert 40kor elég elindulnom, akkor is kényelmesen beérek.

Éjfélig bírok fellenni maximum, utána kidőlök, mert elfaradok: munka+suli+edzés és párom is van, 07.00-15.30ig dolgozik

De ettől függetlenül nekem ez a kedvenc munkarendem :)

N

2019. márc. 6. 19:05
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Én így dolgozok, 4:20kor kelek, kényelmesen megreggelizek, elkészülök, leviszem a kutyát, 6ra beérek. 2kor jövök haza, csinálom a dolgom, általában 8-9 között kerülök ágyba. Az igaz, hogy a párommal kevesebbet vagyok együtt hétköznap, ő 9re jár dolgozni. De engem nem zavar, hétvégén bepótoljuk. Szerintem nem megerőltető. 27/N
2019. márc. 6. 19:09
 7/17 anonim ***** válasza:
45%
Hogy lehet ilyen egy muszakos melot talalni?? En orulnek egy ilyennek. Mondjuk koran kelni se szeretek de jobb mint a tobbi muszak.
2019. márc. 6. 19:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor így dolgoztam, mindig háromnegyed ötkor keltem, este pedig elég volt 11-kor feküdnöm. Ezt persze embere és igénye válogatja.
2019. márc. 6. 21:04
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 évig bírtam a korán kelést, utána kértem, hogy hadd fél 10-re járjak csak. Ugyan, ha 6-ra mentem, akkor kettőkor már otthon voltam, viszont 4 órakor kellett kelnem hajnalok hajnalán, még mindenki aludt, alig égett néhány lakásban a villany, a buszon is majd leragadt a szemem. Most fél 10-re járok, sokkal jobb, hogy 7-kor, fél 8-kor kelek, ahogy jólesik, lemegyek kajáért, kávéért, hallgatom a reggeli műsort a rádióban és 9 körül indulok. Igaz, este 6-ra érek haza, viszont mivel más dolgom nincs, van időm főzni másnapra, a két szabadnap meg ugyanúgy megvan a héten, amikor bármi programot tudok szervezni, vagy mosni, takarítani. De van kollégám, több is, aki nyugdíjas koráig 6-ra járt dolgozni, ők kibírták, meg lehet szokni gondolom.
2019. márc. 6. 21:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Volt, hogy jártam reggel hatra dolgozni folyamatosan és ahhoz hajnali háromkor kellett kelnem. Kimerítő tud lenni az elején, de hosszú távon szerintem meg lehet szokni.
2019. márc. 6. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!