Melyik OKJ képzésre érdemesebb járni? Fárasszam magam, vagy legyek laza?
Mondom miért kérdem: Ami indul, az tőlem messze vannak, kb az összes BP bel/belső városrész.
Én BP mellett lakok, ami beérni csak BPre busszal már fél óra, mert megálló+várakozni stb.
És onnan egy őrs megint fél óra. Tehát 1 óra elment az örssel, utána kb metróval 20-30 perc a hely.
A képzés ami minden nap(h-p) 8-14:30 ig.
Akkor örs vissza 3 óra és 4-4,30 ra érek haza.
Akkor szerintem már fáradt vagyok tanulni. És le fogom szarni az egészet, megyek pihenni, aludni.
Másnap ismétlés.
Másik lehetőség 2 éves képzése minden ilyen héten vagy - 2hetente 1-2 nap.
Ami sokáig tart 1,5 annyi idő, de szerintem jobban lesz rá időm otthon tanulni.
De az meg sokáig tart, és lehet, hogy sokáig fogom elvégezni.
Na mindegy.
Szóval van valakinek tapasztalata e ügyben? Inkább minden nap fárasszam le magam hulla fárattra, de kb fél év alatt megszerzek egy szakmát, vagy legyek laza, és 2 évet húzzak el?
Még megtehetem, hogy a szüleim eltartanak, és nem fontos egyből dolgozni mennem.
Ezek állatira másodlagos kérdések. Melyik szakma ér többet, melyiket szeretnéd jobban csinálni? Csak abban az esetben jöhet szóba a távolság, ha a két választási lehetőség ugyanolyan, és ebben az esetben nyilván a közelebbit érdemes megjelölni.
Amúgy egy rendes munkahelyen minden nap 8-tól 4-ig tart a tényleges munkaidő, te meg addigra már otthon is lennél. Még ha este 10-kor el is mész aludni, még mindig van 6 szabad órád délután, amit úgy osztasz be, ahogy akarsz, még a tanulás is simán belefér, ha szükséges. Ha meg mégis gondot jelent ez neked, akkor jobb, ha hozzászoksz, mert ennél csak nehezebb lesz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!