Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 60 éves alkalmazott halálakor...

60 éves alkalmazott halálakor elgondolkodik a 70 feletti főnök vajon hogy ő sem él végtelen ideig?

Figyelt kérdés

Ha van egy 60-as alkalmazott aki nem beteg teljesen egészséges de kap villámcsapásként egy stroke-ot és az 1 nap alatt elviszi, akkor a főnök, aki maga 70 felett van és évtizedek óta kezelt szívbeteg (egyébként-tehát nem is egészséges) szóval ilyenkor azért a főnök elgondolkodik hogy ő sem végtelen ideig van itt?

Hogy maholnap lehet hogy őérte jön majd a hullaszállító?

Mert akkor tán bizonyos dolgokon még addig kéne változtatni (ld emberekhez való mocsok hozzáállása, gazfadsági pénzügyi simliskedések csalások) míg az élők sorában van, és az ideje az fogy!

Vagy edzen egy ilyen ember sose gondolkodik mert azt hiszi ő örökké itt lesz és tömi a zsebébe az elsíbolt pénzeket?

2019. jan. 22. 09:18
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

" MERT NEM LESZ TŐLE JOBB, SŐT..."ű

1. és akkor mitől lesz jobb?

2. de annak is van értelme ha valaki a fáradt gőzt csak úgy leereszti nem?

mert ha nincs leeresztve a gőz akkor idővel szétdurran a gép.

nemde?

2019. jan. 23. 11:06
 52/56 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésednek speciel mi értelme volt?
2019. jan. 23. 11:11
 53/56 anonim ***** válasza:
És mi van a szép nőkkel mostanság? A részeg iskola igazgatóval akinek nincs érettségije sem? Figyi! Én azt mondom mondj fel a munkahelyeden és ne is menj máshova! Ne melozzal, xarjal az egészbe bele! Csapj fel ferfiprostinak azzal is lehet pénzt keresni, többet is mint a mostani minimálbéres melód. Ennyi mit bonyolítod túl ?
2019. jan. 23. 12:11
 54/56 anonim ***** válasza:

Hallgass az előttem szólóra és legyél férfiprosti. Bár gondolom akkor is lennének ilyen kérdések, hogy

"eljött a volt főnököm és meg akarta dugni a fenekemet gumi nélkül belementem, merthát mimelást tehettem volna?! Ha bepanaszol a stricimnél és kirugnak akkor hova megyek?! Közmunkára?! Hát abból nem kérek!"

2019. jan. 23. 12:58
 55/56 anonim ***** válasza:
54:)))) sehogy sem tudunk szabadulni ettől a kérdezőről:)
2019. jan. 23. 13:02
 56/56 anonim ***** válasza:
54: :D:D:D:D:D
2019. jan. 23. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!