Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 60 éves alkalmazott halálakor...

60 éves alkalmazott halálakor elgondolkodik a 70 feletti főnök vajon hogy ő sem él végtelen ideig?

Figyelt kérdés

Ha van egy 60-as alkalmazott aki nem beteg teljesen egészséges de kap villámcsapásként egy stroke-ot és az 1 nap alatt elviszi, akkor a főnök, aki maga 70 felett van és évtizedek óta kezelt szívbeteg (egyébként-tehát nem is egészséges) szóval ilyenkor azért a főnök elgondolkodik hogy ő sem végtelen ideig van itt?

Hogy maholnap lehet hogy őérte jön majd a hullaszállító?

Mert akkor tán bizonyos dolgokon még addig kéne változtatni (ld emberekhez való mocsok hozzáállása, gazfadsági pénzügyi simliskedések csalások) míg az élők sorában van, és az ideje az fogy!

Vagy edzen egy ilyen ember sose gondolkodik mert azt hiszi ő örökké itt lesz és tömi a zsebébe az elsíbolt pénzeket?

2019. jan. 22. 09:18
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
te 11-es nem néznéd meg hányadik vagyok a listán? (egyébként igazad van)
2019. jan. 22. 11:10
 12/56 A kérdező kommentje:

"70 évesen pláne elgondolozik az ember, amikor már amúgy se sok van neki hátra."

Egy normális ember igen. Egy csalószemét meg nem, az meg csak azon gondokodik hogy na az új embert 4 órába jelentse be a 8 helyett vagy egyáltalán ne is jelentse be és ezzel hűűű de mennyi pénzt spórol-csal el....

mert nyilván odaátra is magával viszi az elcsalt ellopott pénzeket.

2019. jan. 22. 12:46
 13/56 A kérdező kommentje:

"és egyben ő az igazság bajnoka is."

nem vagyok igazság bajnoka de nem is án kaptam 2 év letöltendőt a 90-es évek elején mint a dicső főnököm erről enynit.

2019. jan. 22. 12:47
 14/56 anonim ***** válasza:

Miért kéne gondolkoznia a halálán? Az idősek szoktak, nem a főnönkök. Izzik benned a harag, a főnökök iránt, vagy tévedek?

Kit érdekel a főnököd? :D

2019. jan. 22. 12:49
 15/56 anonim ***** válasza:
36%

Persze, Balázska, tudjuk. A főnököd egy hetven feletti alkesz, aki néha legurul a lépcsőn, meg van, hogy olyan részeg, hogy elfelejti, hogy szabadnap van, és odamászik a munkahelyhez, és elkezd hívogatni titeket, hogy miért nem vagytok bent. Még már több, mint 10 éve nem ad fizupapírt, és mindig elrak zsebbe pár tizest mindenki béréből. A kedvenc csókos dolgozókat pedig akár egész évre elengedi, úgy, hogy papíron bent vannak. :O

Amúgy kíváncsi vagyok, te milyen főnök lennél. Gondolom, egy makulátlan becsületbajnok.

2019. jan. 22. 13:06
 16/56 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy ezeknél a kérdéseknél, akit zavar a kérdés...

1. Nem hiszi el, hogy ez a mai magyar valóság?

2. Elhiszi, az ő munkahelye is ilyen, csak nem zavarja ez a helyzet, természetesnek tartja?

2019. jan. 22. 13:11
 17/56 anonim ***** válasza:
85%
17: Az zavar, hogy fel lehet ismerni Balázska stílusát. És ö igazából nem kérdez, hanem kérdésnek álcázva hőzöng, és semmi válasz nem jó neki. És lehetetlen kamu sztorikat ágyak ki, a kérdéseiben hol tanár, hol irodista, hol szalagmelós, hol férfi, hol nő.
2019. jan. 22. 13:17
 18/56 anonim ***** válasza:
ágyak=agyal
2019. jan. 22. 13:17
 19/56 A kérdező kommentje:

"Amúgy kíváncsi vagyok, te milyen főnök lennél. "

Eleve ott a gond (de ezt egy hozzád hasonló gyökérnek aztán mondhatom) hoyg ha valaki FŐNÖK. az már eleve gond. egy cég élén jó esetben nem főnök hanem VEZETŐ ÁLL.

Vezető és nem főnök. Nagyon nem mindegy.

na ez itt egy főnök. nem vezető. nem is votl nem is lesz soha az, ez nem több mitn egy tróger kocsis a kezében az ostor. Egy uborkafára felmászott trógerproli semmi több. Olyan is az egész hely.

2019. jan. 22. 13:34
 20/56 anonim ***** válasza:
39%

A mai magyar valóságot adja sajnos elő.

Van, amelyik sztoriban magamra is ismerek.

2019. jan. 22. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!