Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 60 éves alkalmazott halálakor...

60 éves alkalmazott halálakor elgondolkodik a 70 feletti főnök vajon hogy ő sem él végtelen ideig?

Figyelt kérdés

Ha van egy 60-as alkalmazott aki nem beteg teljesen egészséges de kap villámcsapásként egy stroke-ot és az 1 nap alatt elviszi, akkor a főnök, aki maga 70 felett van és évtizedek óta kezelt szívbeteg (egyébként-tehát nem is egészséges) szóval ilyenkor azért a főnök elgondolkodik hogy ő sem végtelen ideig van itt?

Hogy maholnap lehet hogy őérte jön majd a hullaszállító?

Mert akkor tán bizonyos dolgokon még addig kéne változtatni (ld emberekhez való mocsok hozzáállása, gazfadsági pénzügyi simliskedések csalások) míg az élők sorában van, és az ideje az fogy!

Vagy edzen egy ilyen ember sose gondolkodik mert azt hiszi ő örökké itt lesz és tömi a zsebébe az elsíbolt pénzeket?

2019. jan. 22. 09:18
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

" és mindig elrak zsebbe pár tizest mindenki béréből."

Ha csak egy tízest rakna el!!!

Ha csak annyit...

jó is lenne.

2019. jan. 22. 13:36
 22/56 A kérdező kommentje:

"Még már több, mint 10 éve nem ad fizupapírt, é"

Akkor újra elmondom. 2005 óta vagyok itt 2007ben láttam utoljára bérpapírt. Most 19 van. Azóta senki nem látot itt bérpapírt.

Az hány év is?

2019. jan. 22. 13:37
 23/56 anonim ***** válasza:
Te hogy lehetsz ennyire tisztában a főnököd pénzével?
2019. jan. 22. 13:37
 24/56 A kérdező kommentje:

"a főnököd pénzével?"

Én azt tduom csak mi van a munkaszerződésemben és mennyit kapok meg. ennyit tudok és ez elég is.

A különbözet az hol van? Mert nem nálam!

meg annyit tudok hogy X ember itt 4-6 órában van papíron aztán 8 órában vannak.

meg azt tudom hogy havi bérlapot még itt élő ember nem látott.

2019. jan. 22. 13:40
 25/56 anonim ***** válasza:
Akkor menj máshova dolgozni
2019. jan. 22. 15:36
 26/56 A kérdező kommentje:

mindig ez a vége. menj máshova.

mintha nem lenne totál evidens hogy ha lenne hova menni évek óta itt se lennék.

de NINCS. (van, de az még ennél is szarabb lenne. nem megyek 80 műszakba szarért hyúgyért egy trágyagyárba... nem. akkor inkább marad ez)

2019. jan. 22. 15:41
 27/56 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjátok rá!
2019. jan. 22. 15:51
 28/56 anonim ***** válasza:
Simán elmehetne bárhova, sőt bármikor kitanulhatna egy új szakmát, csak gondolom az bonyolultabb, mint maradni és picsogni.
2019. jan. 22. 15:55
 29/56 A kérdező kommentje:

"Simán elmehetne bárhova"

Na de könyörgöm én nem BÁRHOVA akarok menni!! nem akarok aszarból szarb avagy még szarabba menni!!

Bárhova!! Ja!! Hát elmehetek szart lapátolni havi 5 ft-ért tényéeg és azonnal fel is vesznek-na de oda minek mennék???

Szóval ne jöjjünk ezzel hogy bárhova mehetek. Igen, meehetek. Na és a "bárhova " mögött akad normális hely és nem trágyadomb is? Nem.

2019. jan. 22. 16:00
 30/56 A kérdező kommentje:

"kitanulhatna egy új szakmát, "

3 éve sincs hogy diplomáztam Msc-n az ELTE-n. Újabb szakma? A 2+1 diploma mellé? MINEK??????

2019. jan. 22. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!