Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 60 éves alkalmazott halálakor...

60 éves alkalmazott halálakor elgondolkodik a 70 feletti főnök vajon hogy ő sem él végtelen ideig?

Figyelt kérdés

Ha van egy 60-as alkalmazott aki nem beteg teljesen egészséges de kap villámcsapásként egy stroke-ot és az 1 nap alatt elviszi, akkor a főnök, aki maga 70 felett van és évtizedek óta kezelt szívbeteg (egyébként-tehát nem is egészséges) szóval ilyenkor azért a főnök elgondolkodik hogy ő sem végtelen ideig van itt?

Hogy maholnap lehet hogy őérte jön majd a hullaszállító?

Mert akkor tán bizonyos dolgokon még addig kéne változtatni (ld emberekhez való mocsok hozzáállása, gazfadsági pénzügyi simliskedések csalások) míg az élők sorában van, és az ideje az fogy!

Vagy edzen egy ilyen ember sose gondolkodik mert azt hiszi ő örökké itt lesz és tömi a zsebébe az elsíbolt pénzeket?

2019. jan. 22. 09:18
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

És?

Ő döntése, neked ismételten nincs közöd hozzá.

2019. jan. 22. 21:15
 42/56 anonim ***** válasza:
62%

"Ha lehetne mondanám hogy cseréljünk...."

Oké, cseréljünk.

Nézzük mit tudok kitalálni.

Naszóval:

Volt egy kolléganőm, aki elment szülési szabadságra, de a főnök rögtön a szülés után felhívta, hogy takarodjon be dolgozni, vagy ki van rúgva. A nő nem tehetett mást bement, de mivel a gyereket nem hagyhatta egyedül, ezért vitte őt is. Erre a főnök elkezdett ordibálni, hogy ha hozta a kölköt akkor legalább csináljon valamit. A gyerek sem tehetett mást, beállt munkába, mert tudta, hogy ha innen kirakják akkor soha életében nem tud majd dolgozni, csak közmunkán. Szóval az újszülött most napi 12 órában dolgozik az irodában és az anyja csak ebédidőben szoptathatja. És ami a legfelháborítóbb, hogh a gyerek csak 4 órára van bejelentve.

Hát kérdem én, milyen főnök ez?! Hát egy újszülöttet munkára fogni és még a bejelentéssel is csalni? Pofám leszakad, hát ennek semmi se szent? És a többi dolgozó meg csak tűri ezt, mert hát mit tehetnének? Menjenek közmunkára? Hát abból nem kérünk! Így marad az, hogy mindenki befogja a pofáját és nem szól egy szót sem a szürke gyerekmunka miatt.

Most az jön, hogy te mondassz valami olyasmit, hogy menjek másik helyre. Ezután én keresek valami nagyon ócska kifogást, mondjuk azt, hogy egész magyarországon csak ez a munka van. Erre te megpróbálod elmagyarázni, hogy ez miért baromság, én pedig megsértődök, hisztizek itt egy sort(de semmi értelmeset nem mondok), aztán kiírok egy hasonlóan ostoba kérdést és az alatt folytatom ugyanezt a szánalmas vergődést.

Tehát akkor most te jössz

2019. jan. 22. 21:26
 43/56 anonim ***** válasza:

42#

Szülés után? Francokat szülés közben már hívja hogy ha majd vágják a köldökzsínort pattanjon is és szaladjon a munkába, sőt le is cseszi hogy mit képzel hogy szül, ami ugye a munkáltatónak sar.

A gyerek meg nem 4 órában hanem full feketén

:)

2019. jan. 23. 00:30
 44/56 A kérdező kommentje:

"mondjuk azt, hogy egész magyarországon csak ez a munka van."

Akkor 1000000000000 hozzászólás utámn se fogtad fel hogy én mikt mondok,. Gratulálok.

Akkor újra.

Millió és millió hely van. Millió

ezek között vannak

- normális helyek korrekt feltételekkel jó bérezéssel és jó légkörrel jó munkával fejlődéssel előre lépéssel

na ezek azok a helyek aminek még a küszöbéig se jutok el hiábna küldök el 30000000000 életrajzot. nem kellek .végzettségem megvan kapcsolati tőke nincs így hello van. felvezsik azt akinek van kapcsolata

- és vannak a trágyasdzar helyek 80 műszak egy marék apróért 2 órában bejelentve. na ilyet találnék 10 et holnapra de ide meg én nem meygek minek mennék ennél még a mostani is jobb

Na.

Most így 1000000000000000000000000000000 +1 -edik alkalommal tán sikerül felfogni?

2019. jan. 23. 07:13
 45/56 anonim ***** válasza:
Miért pattogsz az ilyen kérdéseiddel a Gyakorin? Ennek a kérdésnek például mi értelme volt?
2019. jan. 23. 08:04
 46/56 anonim ***** válasza:
45: Fel szokott merülni, hogy esetleg a GYK bértrollnoka, annak érdekében, hogy minél több válasz és elolvasott kérdés legyen. Pár hónapja azért tiltottak ki (és kellett újra regelnem), mert egy kérdésénél emelt hangon kiakadtam rájuk, hogy a kamulétre figyelmeztető kommentjeimet törlik a kérdés helyett, és be is vádoltam őket, hogy összejátszanak vele. Meg általában véve törlik az olyan kommenteket, ahol konkrétan megvádolja őket ezzel valaki. Gyanús.
2019. jan. 23. 09:51
 47/56 anonim ***** válasza:
Bár a bértrollnok elméletet cáfolja az, hogy nem próbál változtatni a stílusán, szinte mindig felismerhető.
2019. jan. 23. 10:01
 48/56 A kérdező kommentje:

Hol kell jelentkezni bértrollnoknak? Ha valaki ezért pénzt ad ... hol kell jelentkezni?

azt tudom hogy kormánypárti bértrollok vannak de ezek csak pol témákban járatosak.

Munkaügyi és egyéb témákban minek lenne bértroll.

értelme semmi.

2019. jan. 23. 10:04
 49/56 anonim ***** válasza:

44# alias kérdező.

ÉN IS PONT ILYEN HELYZETBEN VAGYOK.

DE !!!!

SEMMI ÉRTELME PATTOGNI MEG BOSSZANKODNI MERT FELESLEGES.

MOST ÉN IS IRKÁLJAK KI ILYEN KÉRDÉSEKET?

NEM BA$ZOM EL AZ IDŐMET ILYENEKKEL MERT NEM LESZ TŐLE JOBB, SŐT...

2019. jan. 23. 10:37
 50/56 anonim ***** válasza:
Hesss vissza, kérdező. Dolgoznod kéne!
2019. jan. 23. 10:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!