Írjak a főnöknek? Nem tudom mikor kell mennem legközelebb dolgozni.
Múlt héten kezdtem egy új munkahelyen. Azt mondta a főnök, rugalmas munkaidőm lesz a próbaidő alatt. Eddig szólt ha mennem kellett, pénteken viszont alig volt bent, nem tudtam rákérdezni a következő hétre, most viszont nem tudom holnap mennem kell-e egyáltalán. Az tudom,hogy ő megint nem nagyon lesz bent. Illetlenség lenne írni neki ma? Vagy mit csináljak?
Én vagyok egyedül alkalmazott ott, úgyhogy nem is tudom mástól megkérdezni.
#3: Mivel az eddigi 3 napomon is különböző időpontra kellett bemennem, így azt sem tudom reggel mikor menjek. Nem kéne okoskodni úgy, hogy fogalmad sincs a dologról.
Akkor kell mennem ha ő is bent van, mivel most tanulok be. Illetve a főnökömnek van egy főállása máshol, ahova ha be van osztva, én egyedül vagyok az irodában. És a következő hétre nem kaptam meg mit kell csinálnom.
Ezt a támadó okoskodást be lehetne már fejezni ezen az oldalon mert nagyon unalmas.
#1-#4: Köszönöm szépen, délután írni fogok neki és rákérdezek. Én is ìgy gondolom, hogy tisztább így. Mellette nyelvórára is járok, nekem is jó lenne tudni, hogy lesz a hetem. Csak azért írtam ki a kérdést, mert hogy vasárnap nem nagyon illik zavarni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!