Milyen kínai ruhaboltban dolgozni?
Epp munkat keresek es lattam ,hogy eladot keresnek.
Mondhatnatok,hogy olyan mint mas ruhaboltban ,de teljesen mas. Kevesebb a vasarlo es hat nem biztos ,hogy szepen beszel magyarul a fonok:D
Igazabol tapasztalatok erdekelnenek.
Koszi a valaszokat.
#1 - Mennyi az a "pici"?
Sok munka ? Nagyon kevesen vannak az ilyen uzletekben (tobb is van a kornyeken) ,nem lattam meg olyat ,hogy 1nel tobb ember vart volna a kasszanal. Pl egy NewYorkerben tobbszor elofordul,hogy 4-5 ember varakozik,tehat sokkal tobb ott a melo
#2 - Penzben mennyi az annyi? Igazabol nekem se lenne alommelo ,viszont konkretan 2 perce van tolunk ,vegzettseg sem kell hozza es kivulrol ugy lattam ,hogy nincs nagy melo. A szabadnapot szerintem megoldanam ,ha latjak ,hogy nem vagyok madar csak nem akarnak hulyenek nezni :D
A samlis etkezes meg hat na.. kinek mik az igenyei. Egyik masik gyarban sincs jobb helyzet,raktarban raklap,ulj ra es egyel :D
8 oraban mennek oda ,a minimalber (ha joltudom) 140.000 , gyarakban sem mindig kapnek tobbet (vagy annyit sem) raadasul ott 8 helyett sokszor 9-10 orat bentvagy.
(Ne ertsetek felre ,nem beletek akarok kotni,ertekelem a valaszokat ,csak leirtam ,hogy en hogy latom)
A kínai boltokba felénk mindig keresnek embert. Nem véletlenül. Alap a minimálbér vagyis bruttó 138e ami 90 ezer körül van a valóságban. Sokszor nem jelentenek be, ami később derül ki, hogy nincs biztosítási jogviszonyod, nem fizetnek járulékotat, így nyugdíjba se számít az itt eltöltött idő.
Ezek a boltok nagy árukészlettel rendelkeznek, így mindig van mit csinálni. Jah és sokszor úgy beszélnek veled, mint a kutyával. Nem csoda, ha nagy a fluktuáció.
Kíváncsi vagyok mi jár a fejedben.
Ha neked megfelel, és szeretnél ott dolgozni, akkor miért vagy kíváncsi tapasztalatokra?
Mármint, az álláspontodon nem változtat bárki bármit írjon, de akkor miért kérdezed?
Egyébként nekem dolgozott egy rokonom ilyen helyen, neki sem jött be a dolog pedig őt is az motiválta, hogy fix 8 óra és sok a semmittevés. - csak, hogy ne offoljak -
#9 - En a tenyeket irtam le.
Ettol fuggetlenul erdekelnek a tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!