Szerintetek úgymond kínai ruhaboltban találok harisnyatartót és combfixet/combharisnyát?
Combfix általában van. Harisnyatartó, illetve ahhoz való harisnya az nem biztos. Én hetekig kerestem harisnya tartót,mire találtam egy fehérnemű boltot, ahol volt. De ahhoz nem jó a combfix, mert a csipkés részétől nem lehet beakasztani a tartót. Harisnyatartóhoz olyan harisnya kell, aminek a tetején nincs csipke, csak vissza van hajtva az anyag. Oda lehet bekapcsolni a tartó kapcsocskáit. A combfix magától a helyén marad, ezért van a nevében a "fix" szó.
Én a helyedben nem kínaiból venném meg, mert azok elég rossz minőségűek, és alig van választék. Értem én, h nem akarsz sokat rákölteni, hisz bizonytalan, h tetszik e. De! Ha egyből a leggagyibbal kezded a próbálgatást, akkor valószínű nem lesz jó élményed velük kapcsolatban. Jó, nem is azt mondom, h a legmárkásabbat vedd meg elsőre, de szerintem egy közepes kategóriásra nem kell sajnálni a pénzt. Figyi, én imádom a harisnyákat (a combfix nekem annyira nem jött be, mint hétköznapi viselet, de néha azért azt is felveszem)rengeteget hordok, és rengeteget végig próbáltam. És hidd el, harisnya és harisnya (ugyanez vonatkozik a combfixre is, hisz mindkettő nylon, csak kivitelben különbözbek) közt hatalmas különbségek vannak. Teljesen más egy középkategóriás harisnya, mint a gagyi 200Ft-os krepp harisnya. Sokat számít az első benyomás. Pl a legtöbb csajszi azért utálja a harisnyát, mert rossz tapasztalatokat szerzett pl azzal, h sulis ünnepségre az anyukája gagyi 200Ft-ost vett neki, ami nyúlik, tekeredik, csúszkál stb, és ha csak ilyen tapasztalatai vannak, akkor jó h azt fogja mondani h szar a harisnya. Én is úgy voltam vele sokáig, míg egyszer kaptam nagynénémtől (ausztriából) egy Calzedonia harisnyát valami ünnepségre. Na az teljesen más volt azokhoz képest amiket addig felvettem. Nem volt kényelmetlen, kellemetlen, teljesen megváltozott a véleményem, annyira, h szinte mindig van rajtam valami harisnyaféle (ha nem harisnya, vagy combfix, akkor harisnya zokni). Sokan nem is gondolják ezt, de tényleg így van, h hatalmas különbségek vannak köztük. Ezért nem javaslom a kínait, mert azzal szinte biztos, h rossz élményt szerzel! Javaslom, azt az 5000-et amit rászánnál költsd 2 közélkategóriás combfixre, akár két különböző márkára, és azokkal kezd a próbálgatást. Először csak otthon, vedd fel,max kisebb kiruccanáshoz, de semmiképp ne azzal kezd, h egy napos programhoz veszed fel, mert ha nem jön be, vagy valami kellemetlenség történik akkor nem tudod, mit kell majd tenned. Aztán majd látod, h tetszik e, vagy nem, ha tetszik akkor fokozatosan egyre hosszabb ideig legyen rajtad.
A harisnyatartót meg az ahhoz való harisnyát felejtsd el egyenĺőre. Majd miután profi combfixes leszel akkor érdemes vele próbálkozni. Nekem van egy harisnya tartóm, meg pár hozzá való harisnya, azon kívül, h különleges, nem hétköznapi darab, nem sok jót tudok róla elmondani. Kezdve azzal, h nem veheted fel akármihez, mert a harisnyatartó pántja a legtöbb ruhán átüt, és az csúnya. Praktikusnak sem praktikus, mert a bugyi fölé veszed ezért nem tudod letolni rendesen pisilésnél. Plusz gyakran megesik, h kikapcsolódik a csatja, amit nem olyan egyszerű menet közben vissza kapcsolni. Ha meg nem kapcsolod vissza, akkor lecsúszik a harisnya,mert nincs ami oda fogja. Én kétszer mentem így el valahova, mindkétszer csak a baj volt vele, kényelmetlen volt és zavaró. Úgyhogy nekem ez megmaradt hálószobai "extrának". Persze nem vagyunk egyformák, lehet neked bejönne,nem tudom... Egy próbát mindenképp megér a dolog, de szerintem előbb a combfixel érdemes kezdeni...
Itt van pár link, ha gondolod nézz rá, ezek egész jók, és nem is túl drágák:
Ez pedig harisnya tartóhoz való:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!