Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem megfelelő munkakörülmények?

Nem megfelelő munkakörülmények?

Figyelt kérdés
Szeptember óta dolgozom egy új helyen, egy vállalkozónak dolgozok be, adatrögzítő, adminisztrátorként, a világ végén, egy város utolsó utcájának utolsó házában. Most telt be igazán a pohár, mert semmim nincs, a wc papírt magamnak veszem, a tisztítószereket magamnak veszem, fűteni magamnak fűtök (bálás kazán), havat takarítok, padlásra mászkálok, ha kell és ha eljön a főnököm a családjával ide "nyaralni", akkor takarítok utánuk, mert szétszórt kajamaradékkal van tele minden. Minden reggel jövök a jéghideg házba, bőven 10 fok alá lehűl a helyiség, ahol dolgozom, és 8 órányi tüzeléssel is csak 18-19 fokra tudom felfűteni. Át vagyok fagyva, folyamatosan fel vagyok fázva, állandóan büdös füstös és koszos vagyok és cseszeget, hogy nem csinálom a munkámat rendesen. Ami való igaz, de sokszor semmi energiám nincs, sem kedvem, csak ülök a 6 fokban betakarózva és próbálok életben maradni. Elvárná, hogy 0 segítséggel a munkám mellett még férfimunkát is végezzek. A párom jön el néha segíteni, hogy nekem könnyebb legyen. Én látom az egészet túl negatívan?
2019. jan. 9. 11:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Úgy a magam ura, hogy teljesen egyedül vagyok a házban, nincs munkatársam, aki beleszólhatna bármibe.
2019. jan. 9. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Legalább be vagy jelentve?

Mert rokonéknál az se dívik, vagy lehet csak minimális 4 órába. Sürgősen keress más lehetőséget, mert az állandó "felfázás" tartós veseproblémákat is okozhat.

2019. jan. 9. 13:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan be vagyok jelentve, ennek már utána néztem.
2019. jan. 9. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Beszéltél már velük a problémáról? Vagy tudsz velük egyáltalán beszélni? Lehet nekik alapból fel sem tűnik a probléma mert ott sincsenek. Amúgy ezt a munkát otthonról nem tudod csinálni? Hivatkozhatnál a hidegre.
2019. jan. 9. 13:22
 15/17 TappancsMancs ***** válasza:

Meg lehet próbálni beszélni vele, de én meg se próbálnám, mert aki idáig elmegy azzal szerintem úgysem lehet szót érteni. És szerintem is ez még így neten keresztül is durva.

Csak legyél megfontolt a munkakeresésben, bár az igazat megvallva ennél csak jobbat tudsz találni, így viszont ebből a szempontból könnyű helyzetben vagy, mert bármi akad már tudod is, hogy az jobb. Viszont amíg nincs másik szerintem ne lépj ki, mégiscsak van egy jövedelmed, csak akkor ha ketten addig is ellennétek mire találsz munkát.

Ilyen idétlen rokonok szavával meg ne törődjél, szerintem nem is kell sok kapcsolat velük, mert kétlem, hogy egy nem munkahelyi beszélgetésen annyira kellemes társaság lenne egy ilyen ember. :)

Az hogy majd mortyognak magukban neked semmit se számít, akkor majd mortyognak. Váltsál amilyen gyorsan csak tudsz.

2019. jan. 10. 16:51
 16/17 anonim ***** válasza:

"Irodai munkát nem lehet 10 fokban, de még 19 fokban sem végezni."

19 °C egy teljesen normális hőmérséklet irodai munkához

Kérdező, fel kell mondani, itt már nem tudsz semmit csinálni, mivel az elején elbăsztad, hogy hagytad, hogy rabszolgának nézzen.

2019. jan. 10. 20:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
19 fokban én erőteljesen fagyoskodnék az irodában. Nálunk 24 fok van átlagban és teljesen jó.
2019. jan. 10. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!