Tudnátok olyan munka lehetőségeket ajánlani, ami egy túlsúlyos embernek megfelelő?
Figyelt kérdés
Nyilván nem fizikai munkára gondoltam, kompetenciák adottak, így inkább szellemi munkát szeretnék vállalni,de hogy mit azt még nem tudom.2018. nov. 21. 22:37
1/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem kiírni, hogy diákmunka kellene, egyetem mellett. (gazdaság, kereskedelem, marketing szak)
2018. nov. 21. 22:38
3/9 A kérdező kommentje:
Miért menjek informatikusnak, amihez semmi közöm sincs? Gazdaságot tanulok jelenleg.
2018. nov. 21. 22:59
4/9 A kérdező kommentje:
egyébként sem mehetnék, mivel nincs közöm informatikához, így dolgozni sem tudnék ebben.
2018. nov. 21. 23:02
5/9 anonim válasza:
meki marketing?
esetleg szórólap, kérdőív?
azt mondják mekisnek lenni jó, legalábbis a marketingje, talán neked is bejönne
meg persze attól is függ mennyire is vagy túlsúlyos, szerintem a mozgás nem ártana
6/9 anonim válasza:
Mi a lópikula köze van a súlyodnak a szellemi munkához? Én is túlsúlyos vagyok és fizikai munkát végzek. Lehet, hogy neked se ártana.
7/9 anonim válasza:
Ha tudsz angolul kommunikálni (persze nem az éppen csak megérteted magad szinten) akkor ügyfélszolgálatra mehetsz. Azt akár 45, akár 65 akár 125 kilósan elvégezheti az ember. Ha angolon kívül beszélsz minimum még egy nyelvet nagyobb esélyed van. Az ilyen munkánál kapsz egy training-et, amiben bemutatják, hogy mikkel dolgoztok és azokat hogyan kell használni meg miket kell tudni, van training arra is, hogy hogyan kommunikálj, gyakorolnak Veled mielőtt elkezdenél dolgozni, néhány helyen a training anyagából le is kell vizsgáznod, mielőtt beültetnek dolgozni, tehát ha nem dolgoztál sohasem ügyfélszolgálaton is el tudod végezni a munkád, nem azt mondják szerződés aláírás után, hogy "Sipirc dolgozni!".
8/9 anonim válasza:
Pénzügyi osztályra, HR osztályra, beszerzési osztályra (stb) általában keresnek diákmunkást, gyakornok pozícióba. A bérezés is jó szokott lenni. Kell ugye vagy egy meglevő, a területhez kapcsolódó bizonyítvány (OKJ) vagy folyamatban lévő felsőfokú tanulmány, ami nálad adott.
9/9 anonim válasza:
6. van különbség túlsúlyos és túlsúlyos között. Nem mindegy,hogy túlsúlyos az ember, de azért még képes a fizikai munkát ellátni vagy olyan kórosan elhízott, hogy már attól fullad, hogy lemegy a helyi közértbe. Nem biztos, hogy "nem ártana".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!