Hol lehet felméretni azt, hogy milyen szakma lenne számomra megfelelő?
Figyelt kérdés
Van ilyen szolgáltatás, ami ezzel foglalkozik? Ha igen, mennyibe kerül?2018. dec. 12. 23:56
1/6 anonim válasza:
Az iskolák szoktak pályaválasztási foglalkozásokat ajánlani a továbbtanulás előtt állóknak. Kérdezz rá az osztályfőnöködnél, tud-e valami ilyesmit! Neten is vannak ilyen jellegű tesztek. Keresgélj!
2/6 anonim válasza:
ide leírhatod..nekem
láttam már kutyán gatyát
a sulis az gagyi, nekem azt dobta, hogy "cipő felsőrész készítő"
3/6 A kérdező kommentje:
nem tudom mit válasszak majd mivel lusta vagyok valami könnyű ülőmunkát akarok vagy számítógépest mert azokhoz értek
2018. dec. 13. 00:09
4/6 anonim válasza:
Szerintem akkor az informatikus lenne a legjobb,jól is keres szóval ez egy neked való szakma, hajrá :-)
5/6 anonim válasza:
Az interneten van egy csomó pályaválasztási teszt, tölts ki olyanokat.
6/6 anonim válasza:
Senki sem születik asztalosnak vagy atomfizikusnak. De egyrészt az iskolai eredményeidből tudhatod, hogy melyik tárgy megy könnyebben, azaz mihez van érzéked.
Másrészt fontosabb, hogy mit szeretsz csinálni, mi a hobbid, mi érdekel. Amivel sokat foglalkozol, abban sok gyakorlatod és tapasztalatod van, tehát jobb vagy benne az átlagnál akkor is, ha nincs hozzá érzéked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!