Emlékeztek milyen volt az első munkahelyetek?
19 voltam, érettségi után 1 hónappal neki is álltam dolgozni. Elköltöztem mamahotelból albérletbe, gyorsan kellett munka, árufeltöltő, meg pénztáros lettem egy szupermarketben.
Kis városban éltünk, és hát nem volt jobb munkalehetőség. Utáltam mindig is, de nem volt más választásom. 2 évig ott dolgoztam, majd szakítottunk a barátnőmmel, és felgyorsultak az események. Más albérlet, új munkahelyek, több is, hosszabb rövidebb időre, de semmi stabil helyem nem volt.
Aztán 2 éve angliába költöztem, itt is volt már vagy 5 lakhelyem, meg 5 munkahelyem.
Itt tartok most 26 évesen, épp új szobát keresek, még mindig nem tudtam gyökeret verni sehol :/
Persze, hiszen most is ott dolgozom. (3 éve)
Suli után pihentem 2 hónapot, utána elkezdtem dolgozni.
Hát az első 1 évben nagyon kezdő voltam, de néhány vicceskedő beszóláson kívül nem éreztették velem. Segítettek mindig a kollégák. Rá kellett jönnöm, hogy az iskolában nem igazán lehet használható tudást szerezni.
Mostanra azért belerázódtam, egyre ritkábban kérek segítséget.
Nem tervezek váltani. A közösség jó, a fizetést minden évben emelik és többnyire azt csinálom amit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!