Nektek meddig tartott az első munkahelyetek?
Figyelt kérdés
Igazság szerint a "mai" korosztály érdekelne szal mondjuk max 30, de írhattok :D
Érdekelne, esetleg valami tapasztalat/miért akinek hamar ért véget.
2016. jan. 13. 20:24
3/17 anonim válasza:
1 év, mert határozott szerződés volt, vkit helyettesítettem, aki visszajött.
4/17 anonim válasza:
16 hónap, én mondtam fel. Az azt követő 10 hónapig, ott is én mondtam fel.
5/17 anonim válasza:
1 év, költözés miatt mondtam fel. Bármikor visszavennének.
7/17 A kérdező kommentje:
Nekem lassan egy éve, mást keresnék csak nem tudom mi az az időpont ami "jó" (Azon kívül hogy van vagy nincs más)
2016. jan. 13. 21:22
9/17 anonim válasza:
Bocs, véletlenül elküldtem. Szóval nincs jó vagy rossz. Kezdj el keresni másikat, ha találsz, akkor átmész, ennyi.
10/17 anonim válasza:
Én két évig voltam az első helyen, utána leléptem egy jobb lehetőség miatt.
Úgy keress új munkahelyet, hogy a jelenlegi még megvan. A bizonytalanba nem jó felmondani. A kezdetekben szerintem nem gáz ha gyakrabban váltasz, de nem árt ha az önéletrajzodból nem az tűnik ki, hogy évente váltasz munkahelyet. Érdemes lehet 3-5 évig megmaradni egy helyen, ha tudsz fejlődni és utána a váltással magasabb pozícióba kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!