Első munkahelyemen mennyi pénzt kérhetek majd szerintetek, mert sok helyen kérik, hogy adjam meg mennyi fizetésért vállalnám a munkát?
Figyelt kérdés
Villanyszerelő szakmát most fogom befejezni, van mellé elektronikai műszerész szakmám, érettségim, és középfokon megy az angol. Bruttó 200.000ft sok pályakezdőként ilyen képzettséggel ? vagy mit gondoltok ?2016. jan. 5. 09:37
1/5 anonim válasza:
De cuki vagy...garantált bérminimumnál többre ne számíts.
2/5 anonim válasza:
Garantált bérminimum. 129000 Ft bruttó. Pàlyakezdőként ennyit kapsz. De itt is làtszik hogy elszàlltak a pàlyakezdők igényei.
3/5 anonim válasza:
Szerintem bruttó 200 egyáltalán nem elszállt igény.
Nyugodtan írj annyit.
4/5 anonim válasza:
Laboratóriumi asszisztensnek vettek fel, de ált. lab. technikus az egyik szakmám. Én bruttó 190000Ft-ot kértem és kaptam, plusz némi cafatéria. 1. munkahelyem.
5/5 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy hol. Budapest meg egy békési kis falu között elég komoly a várható bérezés béli különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!