Két nap múlva megyek állásinterjúra, mérnöki munka. Fekete farmer, fekete zakó, fekete hosszú ujjú ing megfelelő öltözék? Vagy inkább fehér ing?
Figyelt kérdés
Első interjúm, pályakezdő vagyok nulla tapasztalattal. Kb 1 órás lesz az interjú. Milyen kérdésekre számíthatok?2018. aug. 28. 17:51
1/10 anonim válasza:
A full fekete nem a legjobb (bár szerintem a farmer sem, de nem ismerem a céget...), a fehér-fekete meg olyan, mintha érettségire v államvizsgázni mennél. Zöld, kék, esetleg bordó ing jobb lenne.
2/10 anonim válasza:
Inkább zakó, fehér ing, a farmer maradhat, az kicsit elveszi a dolog élét, látni rajtad, hogy nem vagy annyira komor.
Totál feketébe ne menj, nem temetés lesz
3/10 anonim válasza:
Jah meg a “mérnök” azért nem túl egyértelmű, ennyiből lehetsz kertészmérnök, mérnökinformatikus, de villamos- meg még tíz másik “fajta” mérnök is... szal nem tudjuk, milyen kérdésekre számíthatsz:
4/10 A kérdező kommentje:
Építőmérnök
2018. aug. 28. 18:50
5/10 anonim válasza:
Világos, nagyon világos halvány kék, az fiatalosabb, és kicsit vidámabb összhatása van, mint az unásig használt fekete-fehérnek.
6/10 anonim válasza:
5 Mivel meleg lesz, a zakót úgyis csak a kezedre fogod dobni.
7/10 anonim válasza:
Állásinterjúra a legmegfelelőbba kék ing.....
8/10 anonim válasza:
Zakót felejtsd el, világos ing és fekete farmer normális cipővel teljesen jó
9/10 anonim válasza:
Én fekete gatyában mentem és sötétkék kötött pulcsiban (tél volt, kutyahideg) - persze alá inget húztam.
A kérdések: nekem a fele angol volt :D IT
10/10 TappancsMancs válasza:
Ha nem maffiózókkal találkozol akkor fehér ing. :D
És inkább sötétkék farmer. Inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!