Ez rockeres oltozeknek jo, vagy inkabb homis?
Eloszor is: 15F
A rock enekeseken szoktam latni skinny\super skinny fekete farmert, szurke\fekete\barna poloval, ciponek fekete hosszuszaru converse...vagy tudnatok ajanlani rocker feleseges oltozkodest halalfejek es szegecsek nelkul? Elore is koszonom!
Most ha jól értelmezem, nem akarsz rockernek kinézni, csak vagányabb, vadabb stílust szeretnél?
Mehet a fekete tornacipő, Vans vagy bármi ilyesmi. Télen a fűzős csizma (nem acélbetétes)
Farmert is nyugodtan belecsempészhetsz, akár nadrág akár dzseki formájában. Ha egy kicsit szaggatva is van, még királyabb.
A super skinny gatyákat, könyörgöm kerüld, senki nem kíváncsi a kidudorodó dolgokra...:D
Nyugodtan vihetsz bele színes darabokat vagy fehéret is, de tökéletes a szürke, fekete, barna színek is ahogy írtad.
Bőrkabát szerintem szintén alap darab, mindkét nemnek nagyon jól áll egy divatosabb fazon és szinte bármilyen szettbe bele lehet építeni.
Szia, köszönöm a válaszod, sokat segített! Viszont, én rocker vagyok, csak nemszeretem a halálfejes, szegecses dolgokat.:) Viszont a super skinny nadrágban nemértem mi dudorodik, mondjuk még életemben nem volt rajtam, de pl ezen:
nem látom, hogy dudorodna valahol:D
Szerintem jó így is.:) De jöhetnek a flanel ingek, bandás pólók (persze csak olyan amilyet szoktal hallgatni)
15/L Punk-Rocker
"Viszont, én rocker vagyok, csak nemszeretem a halálfejes, szegecses dolgokat." Bearanyoztad a napomat röhögésileg, köszke! Amúgy meg viseld azokat a ruhákat amikben jól érzed magad, ne idegenek véleménye alapján öltöködj már...
L/Metalhead
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!