Szerintetek milyen ha egy rocker lány fűzőt hord? A (fekete) fűző rockeres? 15/L
Figyelt kérdés
Akár fekete nadrággal és acélbetétessel vagy szoknyával és acélbetétessel. :)
(normális válaszokat köszi)
2014. máj. 21. 19:59
1/14 anonim válasza:
Valami kép segítene a vélemény nyilvánításban .. Egyébként én is rocker lány vagyok, acélbetétessel. (bár a fűző eddig kimaradt)
3/14 anonim válasza:
nagyon dögös sztem! és rockeres. meg nőies is egyben.
az így öltözködő csajok mindig is bejöttek :)
20/F
4/14 anonim válasza:
Nekem nagyon bejon! Jol nez ki, noies, es rockeres is! Tuti nyero! :)) 19/L
5/14 anonim válasza:
Ugyanilyen fűzőm van, több színben is, habár rock zenét hallgatok, nem sorolom magam stílusokba. A lényeg hogy jól néz ki, nadrággal nem igazán, de szoknyákkal igen, meg magassarkú bakanccsal. Én mondjuk jóval olcsóbban vettem ilyeneket ebay-en. :)
7/14 anonim válasza:
A fűző tipikusan goth ruhadarab.
8/14 anonim válasza:
Nekem sok fűzőm van de a rockpincéből ne vegyél. Neten vannak sokkal jobbak,rendes merevítőkkel olcsóbban. Facen is találsz fűzős oldalt ahol alig használt és teljesen újak is vannak.
9/14 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem merevítő mert kényelmetlenebb egyébként köszi a válaszokat :))
2014. máj. 22. 21:26
10/14 anonim válasza:
oké,de 8000ért már acélosat kapni ha szerencséd van. Úgyhogy ha nem akarsz pénzt kidobni találsz fűzős felsőket negyed ennyiért. Turikat is érdemes megnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!