Nem megfelelő munkakörülmények?
Azett dolgozik meg ott mert nincs más lehetősége.
Ha nem lépsz bizony oda fogsz fagyni :(
De igazad van teljes mértékben.
Irodai munkát nem lehet 10 fokban, de még 19 fokban sem végezni.
Én a helyedben az egészségi problémáim miatt orvoshoz fordulnék és kiíratnám magam táppénzre. Ha lejár a táppénz és újból megfázom a munkahelyemen, ismét irány az orvos. Ha a főnök pattog, vállvonogatva közölném vele, hogy magának (vagyis az általa teremtett körülményeknek) köszönheti, hogy ennyit vagyok táppénzen.
Nem tudom, merre laksz, de én próbálnék más helyet keresni, vagy valami vállalkozásba fogni.
Keresem a munkát folyamatosan.
Én nem kérem, hogy kivételezzen, vagy hogy a semmire adjon fizetést, nem félek a munkától, nem kerülöm, én csak normális körülményeket szeretnék, és azt, amit a legelején megbeszéltünk.
Elég undorító rokonok, akikből ezek a munkakörülmények nem váltanak ki felháborodást. Belőlem tök idegenként is kivált.
Magad ura? Hogy lehetne a maga ura, akinek van főnöke? Aki vállalkozó, arra szokták mondani, hogy a maga ura (noha ő is ezerféle kényszerhez igazodik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!