Tegnap az egyik vásárló indokolatlan, de nem feltétlen
durva megjegyzést tett a külsőmre. Ti visszaszólnátok?
Figyelt kérdés
Férfi létemre elég alacsony vagyok. 172 cm. A srác pedig nem durván, de egyértelműen kötekedve Napóleonnak nevezett többször is.
Elengedtem a fülem mellett. Nem dőlt össze a világ.
A kérdés lényege hogy szerintetek ilyen helyzetben visszaszolhatok-e valami hasonlóan frappáns gúnynévvel, mint alkalmazott, vagy inkább maradjak csöndbe?
Nemrég óta vagyok munkában ennél a cégnél. Jól fizetnek, nem megerőltető a munka. Nem szeretném elveszteni. De nem is akarok magamból verbális boxzsákot csinálni a vevők számára. Szerintetek meddig fér bele?
Ha a kötekedés folyamatos és tavar, akkor finoman meg lehet kérni, hogy fejezze be. Ha egyszer odaszólt, nem érdemes. Visszafeleselni akár frappánsat, akármilyet pedig nem lehet, mert repülsz.
2018. nov. 25. 15:21
13/22 anonim válasza:
Ha pl felhívnád a UPC-t és beleszólnál valami sértőt a telefonba, a script-jük szerint annyit mondanak, hogy ha továbbra is ilyen stílusban beszélsz velük, kénytelenek lesznek letenni - ha visszafeleselnének, kirúgnák őket.
2018. nov. 25. 15:24
14/22 anonim válasza:
Max. ennyit èrdemel az ilyen: "Köszönöm a bôkot."
2018. nov. 25. 15:27
15/22 anonim válasza:
Általában nem szabad visszaszólni. de ebben a konkrét helyzetben biztosan visszakérdeztem volna, hogy “igen, Jozefina?” 😂 Magamban reménykedve, hogy érti a poént...
2018. nov. 25. 15:49
16/22 anonim válasza:
ha legközelebb összefutsz vele és Napóleonnak hív, köszönd meg, mert nagy hadvezér volt és jó stratéga. fog fel bóknak. ezzel, ha gúnynak szánta, akkor visszafelé sül a "poénja"
2018. nov. 25. 16:05
17/22 anonim válasza:
Neked is szép napot!
2018. nov. 25. 16:06
18/22 anonim válasza:
Hát szerintem vissza kell szólni valamit. Vagy otthagyni.
Ha normális a főnököd, vele is megbeszélheted, tőle is megkérdezheted, hogy szerinted ilyenkor hogyan reagálj, mi fér bele. Szerintem az, hogy eladó vagy, nem azt jelenti, hogy lábtörlő vagy. Nem kell mindent eltűrni. Ugyanakkor nem kell üvöltve sem reagálni, csak diplomatikusan.
2018. nov. 25. 20:28
19/22 anonim válasza:
Válasz legközelebbre a csaja felé vigyorogva: máshol vannak a centik
2018. nov. 25. 21:44
20/22 anonim válasza:
#9 Tévedés. Nem szabad mindent a vevőnek. Ezt csak a tehetségtelen marketingesek hajtogatják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!