Feltétlen egyenlő azzal, hogy nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Tetszik egy férfi, munkatársam, két hónapja dolgozunk egy helyen, sajnos nem együtt. Az elején ismerkedtünk, beszélgettünk sokat, java részt munkáról, akkor még nem érdekelt. Mondta, hogy szimpatikus vagyok neki, meg végülis az lejött, hogy tetszem neki, de ennyi volt, nem bókolt, és nem tett semmit. Aztán elkezdtem én is érdeklődni felőle, kerestem, ennek hatására ő teljesen közömbössé vált velem szembe. Ha levelet írok neki munkával kapcsolatban nem válaszol, nem keres, nem tesz semmit. 1 hónapja már hogy semmit nem beszéltünk, nem is láttuk egymást. Hagyni kell az ilyet, mert nyilvánvaló hogy nem vagyok fontos számára, vagy majd kibontakozik a dolog, hisz még csak nemrég óta dolgozom ezen a helyen? Csak az a baj, hogyha nem keressük egymást, sosem beszélünk, mert közvetlen munkakapcsolatban nem állunk egymással. Na meg érdekelne, hogy mitől változhatott meg így egyik napról a másikra, de nyilván ezzel nem rohanhatom le, hogy mégis mi baja....2014. nov. 6. 22:14
1/2 anonim válasza:
Az elején érdekelted de te sz.rtál a fejére, ezért leírt, mint potenciális partner jelöltet.
2/2 anonim válasza:
Udvariasságból,kapcsolatépítésnél sok ember mond olyat is amit nem kellene.Ő csak a kollégád akar lenni,de mást nem akar tőled.Esetleg tudhatod róla, van-e neki társa? A legtöbb ember nem akar a munkahelyén szerelmi kapcsolatot fenntartani és ez érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!