Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha nem keres nem érdeklem őt?

Ha nem keres nem érdeklem őt?

Figyelt kérdés
6 napja nem beszéltünk. Előtte én írtam neki,de a végén már nem írtam vissza,mert úgy éreztem,hogy zavarom és 2 szavas válaszokat adott. Nem érdeklem őt? Elméletileg jó barátok vagyunk,de ez elbizonytalanít.
2014. júl. 22. 20:53
 1/6 A kérdező kommentje:
És 16/L mindketten.
2014. júl. 22. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akit érdekelsz, az keres téged! Akinek fontos vagy, az igenis tud rád időt szakítani.
2014. júl. 22. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nyaral, beteg, nem ül egész nap a gép előtt, hiszen nyár van...

Kérdezd meg tőle.

2014. júl. 22. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem nyaral és szinte mindig gép közelben van,de köszönöm mindkettőtök válaszát!
2014. júl. 22. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen a napokban, hogy barátnőm nem írt már 5 napja és ma ő keresett magától.

Lehet nem jó a nete vagy sok a dolga.

Bár az igaz, hogy akinek fontos vagy az szakít rád időt még ha csak annyit is, hogy szia! hogy vagy?

Ez nem sok időbe telik.

2014. júl. 22. 21:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy jó a nete,mert látom,hogy mikor van fent. Szerintetek várjak még hátha ír?
2014. júl. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!