Egymás után 4 nap is én írtam rá a csajra. Most várjam meg míg ő keres, aztán ha nem keres, akkor nem is érdeklem?
Köszi!
Jól van akkor max. még egyszer ráírok aztán ha utána sem keres akkor szia.
szerintem írj nyugodtan! vannak olyan lányok akik a fiúra várnak!
ha nem erdekled azt észre veszed:)
3-as! Tehát egyszer se szoktál már ráírni a fiúra akivel ismerkedsz? CSAK ő keressen?
Mert nekem pont ebből van már elegem miért nem lehet az, hogy egyszer én, egyszer ő keres? Ez így tök egyoldalú
Most már a kérdést megtárgyaltuk, egyébként se fogok belehalni ha nem jön össze:)
Engem csak az érdekel, hogy az olyan lányok mint a 3-as mit gondolnak. Vagy csak kamuduma az egész, hogy fenn hordják az orrukat, mert közben a "nagy Ő"nek ők is írnának?
Én nekem van egy szabályom erre az esetre, hogy azért érezze hogy amúgy én is írnék rá, de ha ő pont azért nem ír rám mert nem akar már beszélni velem akkor ne is tűnjek lerázhatatlannak.
Az a lényege hogy ha egy fiúval napokig beszélgettem és aztán nem ír rám egy napig, akkor következő nap ráírok, ha másnap se ír, az azt követő nap is ráírok, és ezt még egyszer...ha azután se ír akkor hagyom...
De amúgy én se szoktam fiúkra ráírdosni...ha nem írnak..úgy érzem mintha nem érdekelném őket...de ez jó taktika és nekem bevált...így senki se lesz cinkes helyzetben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!