Amelyik kutya ugat. Ezt vajon magára értette - és érdeklem egyáltalán?
Van egy férfi, akivel egy ideje flörtölgetünk, de tulajdonképpen azt sem tudom eldönteni, hogy érdeklem-e (én 29/l, csak hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, ő 39/f). Többször tett (rám is) kaján megjegyzéseket, random módon ölelget, egyszer megpaskolta a fenekemet.
Most mondtam neki, hogy egy darabig nem leszek, hazamegyek vidékre, de csak egy pár nap. Erre azt mondta, hogy "A gyors szex is jó szex." (Én nem akartam elárulni, hogy semmilyen szex nincs kilátásban, csak annyit mondtam, hogy "Bármi ami jut az jó nem?", erre hatalmasat nevetett, kicsit mintha zavarban lett volna, aztán kicsit furcsálltam magam és hozzátettem vigyorogva, hogy kicsit úgy érzem már magam ezekben a párbeszédekben, mint egy férfi (úgy értettem, a férfiak mondanak ilyesmiket), aztán erre azt mondta, hogy "Amelyik kutya ugat, az nem harap, ugye tudod?"
Nem tudom, megijedt a közlésemtől és csak közölni akarta, hogy flörtölésen kívül semmit nem akar vagy rám értette, hogy csak jár a szám?
ez jutott eszébe. Nem igazán értelmezhető. A kétértelmű kommunikáció szép példája:) Szerintem ő is, te is harapósak vagytok. Csak frappánsnak tűnt abban a szituban:)
Ez a hungarikumnak lassan bejegyezhető magyar virtusos kommunikáció:)
mmmm...ok. :) amúgy jól gondolod, én harapós vagyok, de csak elméletben, mert félénk is vagyok egyben (ezért is vagyok ennyi idősen ilyen esetlen). ő az első akinek ilyeneket válaszolok, meg is lepődök magamon.
szóval köszi, mentek a zöldek, azért ha valaki még hozzá akar szólni, ne fogja vissza magát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!