Férfiak, miért figyeltek fel hamarabb egy csillivillis, túl dekorált csajra, mint egy stílusosan egyszerűen öltözködőre?
Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok, jó alkatú, letisztult stílusú. Hordok csinos, nőies cuccokat de a kevesebb több elvét vallom, nem aggatom tele magam színes kiegészítőkkel. Miért van az, hogy ti ezt látjátok mégis nőiesebbnek?
Kort is írjatok lécci.
2014. jún. 12. 15:49
1/16 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy a r_bancokra bukunk.
2/16 anonim válasza:
Na akkor most keress 2 ilyen nőt nekünk.
3/16 anonim válasza:
Hamarabb felfigyelünk, mert feltűnő, de ettől még nem fog jobban tetszeni. Én speciel rühellem a kiegészítőket.
4/16 Naif_Hazazi válasza:
ez nincs igy, a csilivili libák csak ágyba kellenek,a konyhába az olyan nemvaló vagy éppen családanyának. szóval ök többet vállalnak be, kevésbé konzervativabbak "extrémebb" kérésekre:D
5/16 anonim válasza:
Amúgy te is hamarabb felfigyelsz egy vadiúj AUDI-ra mint mondjuk egy 3-mas golfra
6/16 anonim válasza:
nyilván azért mert ha egy csaj kihívóan feltűnően öltözködik mindenki jobban felfigyel rá...de ez még nem azt jelent h az a nőiesebb, sőőőt :) nekem a te kevesebb több egyszerű stílusod nekem jobban bejön.. !!
7/16 anonim válasza:
A te stílusod jobban bejön,de mivel nem vagyok vak így könnyel felfigyelek a feltűnő lányokra!
8/16 anonim válasza:
23 éves vagyok és nem jönnek be azok nők akikről te beszélsz. Te bejössz. Na, most mindenki boldog.
10/16 anonim válasza:
A feltűnőbb dolgokat előbb észrevesszük, mint a kevésbé feltűnőeket. Ettől még nem jobbak, csak feltűnőbbek, ahogy te is írtad.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!