Férfiak, miért figyeltek fel hamarabb egy csillivillis, túl dekorált csajra, mint egy stílusosan egyszerűen öltözködőre?
Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok, jó alkatú, letisztult stílusú. Hordok csinos, nőies cuccokat de a kevesebb több elvét vallom, nem aggatom tele magam színes kiegészítőkkel. Miért van az, hogy ti ezt látjátok mégis nőiesebbnek?
Kort is írjatok lécci.
2014. jún. 12. 15:49
11/16 anonim válasza:
Azért feltűnőbb.
Te mit veszel észre előbb egy parkolóban? A szürke,stílusosat vagy a neonpinket arany felnikkel?
Ne tegyetsk már fel ilyen hülye kérdéseket.
12/16 anonim válasza:
Kicsi a melled az lehet a baj, a nagy melleket még nagykabátban is észrevesszük. A fedetlen kebleket meg mérettől függetlenül is megnézzük. Illetve ott van még a melltartó nélküli effektus, azt is kiszúrjuk. 32/f
13/16 PearlDiver válasza:
Egyszerű: feltűnőbbek. Ettől még ugyanaz az eredmény: csekkolom a mellét, esetleg megjegyzem magamban hogy jó vagy nem, és 2 másodperccel később már el is felejtettem.
De ha egy olyan lányt látok, aki szép és még visszafogottan elegáns stílusa is van, ő simán tehet rám mélyebb benyomást is.
22 éves nőként igazán beláthatnád, hogy butaság általánosítani.
14/16 anonim válasza:
A nők meg a vastag bukszájú pasikra figyelnek oda,nem a csóró munkásra.
15/16 anonim válasza:
Szerintem azért, mert pasik vizuálisak, ezért hamarabb észreveszik, ha egy nő ki van öltözve, még akkor is, ha a maga nő kevésbé vonzó.
16/16 anonim válasza:
Épp mentem a villamoson 4 lány volt velem szemben 3 olyan pláza cicca stílusban műköröm agyonsminkelve, egy lány meg finom nőies szoknya ízléses blúzzal hát nem őt szúrtam ki magamnak? :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!