Aki nem keres, azt nem is érdeklem?
Az a legjobb,hogy még hozzád odaszólnak,hogy mi a baj!A régiek még nekem is odaszóltak,hogy mi a gond,ha hallgattam..de a középiskolás osztálytársaim minősíthetetlenül viselkednek velem,teljesen oktalanul(és tényleg).Rájöttem egy idő után,hogy csak kihasználnak.
Na,de,a helyzetedben én ezt ismertem fel:
Tényleg nem érdekled őket.Számukra te egy jelentéktelen ember vagy,és ne haragudj,hogy most ezt így őszintén leírtam,de ha itt nem vagyok veled őszinte,akkor lehet,hogy soha a büdös életbe nem döbbensz rá a valóságra.
A másik az,hogy sohase kéresd magad,mert hiába az a bizonyos jó érzés,de FELESLEGES.
Amit tenni tudsz:
Mindenhez vágj jó pofát,amíg lelkierőd van hozzá!Ha már nincs,akkor keress egyetlen olyan embert,aki foglalkozik veled-bárhol,akár itt is neten.
Ha szeretnél segítséget,vagy csak megértést,meghallgatást,akkor nyugodtan írj!Hidd el,én aztán megfoglak érteni,mert én is így vagyok kb,mint te..talán csak még egy icipicikét rosszabbul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!