Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Aki nem keres, azt nem is...

Aki nem keres, azt nem is érdeklem?

Figyelt kérdés
Sok ember van akire ráírok beszélgetni tökjókat beszélgetünk de viszont ők engem sose keresnek fel. Talán nem is érdeklem őket? Ez mitől lehet és miért érzem úgy, hogy egyáltalán nem kéne velük foglalkoznom ilyenkor? De ha meg nem foglalkozom velük észreveszik mondjuk suliban és odaszólnak hogy mi a baaj? De ha mondom, hogy semmi problémám nincs akkor nem hiszik el, pedig ugyanúgy viselkedem velük akkor csak nem keresem énse a társaságukat annyira.

2014. ápr. 17. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a legjobb,hogy még hozzád odaszólnak,hogy mi a baj!A régiek még nekem is odaszóltak,hogy mi a gond,ha hallgattam..de a középiskolás osztálytársaim minősíthetetlenül viselkednek velem,teljesen oktalanul(és tényleg).Rájöttem egy idő után,hogy csak kihasználnak.

Na,de,a helyzetedben én ezt ismertem fel:

Tényleg nem érdekled őket.Számukra te egy jelentéktelen ember vagy,és ne haragudj,hogy most ezt így őszintén leírtam,de ha itt nem vagyok veled őszinte,akkor lehet,hogy soha a büdös életbe nem döbbensz rá a valóságra.

A másik az,hogy sohase kéresd magad,mert hiába az a bizonyos jó érzés,de FELESLEGES.

Amit tenni tudsz:

Mindenhez vágj jó pofát,amíg lelkierőd van hozzá!Ha már nincs,akkor keress egyetlen olyan embert,aki foglalkozik veled-bárhol,akár itt is neten.

Ha szeretnél segítséget,vagy csak megértést,meghallgatást,akkor nyugodtan írj!Hidd el,én aztán megfoglak érteni,mert én is így vagyok kb,mint te..talán csak még egy icipicikét rosszabbul.

2014. ápr. 17. 23:43
 2/4 A kérdező kommentje:
A volt általános iskolából lévő osztálytársaim igenis felkeresnek engem szinte napiszinten! Szóval nempanaszkodhatok, csak nagyon furcsa dolog,hogy az új társaság (most vagyok 9-es) ennyire nem keresik a társaságom a jelenlegi osztályomból 1 ember van aki felkeres naponta:D Köszönöm hogy őszinte voltál velem igyekszem igazából nemtörődni ezzel majd.
2014. ápr. 17. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Örülj hogy még van valakid. Nagyon nehéz időszakba volt/van az életem mindenki eltávolodott akit barátomnak hittem. Oktalanul vagy is fogalmam sincs mit vétettem egyik napról a másikra szembe lettem köpve. Azóta csoda ha van 1 ember akivel tudok beszélni és fel is keress volt még 1 de már ő se nagyon lány az illető. Az is egyik napról a másikra egyszer sem panaszkodtam sőt nem is tudja hogy ennyire gáz a helyzet mégis. Nem értem.:D
2014. ápr. 18. 00:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Minden rossz után következik valami jobb hidd el vége lesz!:D Sok sikert nagy lelkierőt kívánok neked az időszak leküzdésére!! A családod mindig ott van neked velük beszélj akár! Én kiskorom óta mindent elmondok a családomnak mert én nekem a család az első mindig!!!:D
2014. ápr. 18. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!