Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 'Ha nem keres, nem érdekled....

'Ha nem keres, nem érdekled. ' - így szokták mondani. Csakhogy tudom, hogy érdeklem, mivel mondta, akkor miért nem keres?

Figyelt kérdés
Komolyan, mi oka lehet, hogy nem jelentkezik? Elfoglalt ember, de akkor is...Ez nem lehet mindenre magyarázat.
2014. ápr. 14. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
akkor nem mer
2014. ápr. 14. 19:51
 2/9 anonim válasza:

Azért mondta, hogy lerázzon vagy meg akart dugni és

a., te nemet mondtál neki és úgy érzi, nincs értelme tovább forszírozni, mert annyit nem érsz

b., megvoltál neki, de többé már nem akarja

Felejtsd el!

2014. ápr. 14. 19:54
 3/9 A kérdező kommentje:
b) nem talált, az a) talán igaz... Bár máskor is volt úgy, hogy nem beszéltünk napokig.
2014. ápr. 14. 20:02
 4/9 anonim válasza:

Nem talán, hanem biztos igaz.

De azért hitegesd csak magad, viszont ne felejtsd el, ketyeg a biológiai óra. Ő előbb-utóbb talál egy csajt, akit napi szinten fog keresni (jó reggelt e-mail, esti skype, stb), te meg ott maradsz kiszáradt petefészekkel.

2014. ápr. 14. 20:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Ilyesminek nem áll fenn a veszélye. Csak ismerkedtünk, de mindegy. Jelenleg se szingli.
2014. ápr. 14. 20:08
 6/9 anonim válasza:

Aha. Tehát egy foglalt pasit szédítesz?

Tudod, hogy hívják az ilyet????

2014. ápr. 14. 20:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem szédítek senkit! Soha nem is szédítettem! (de ha szédíteném is, /NEM FOGOM/ senkinek semmi köze hozzá.) Csupán feltettem egy kérdést, mint mindenki más.
2014. ápr. 14. 20:13
 8/9 anonim válasza:
Én pedig azt mondom, képzeld magad a másik nő helyébe! Vigyázz, mert ahogy vetsz, úgy aratsz. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Lesz még kutyára dér és kerülsz te is egyszer olyan helyzetbe, hogy a te pasidról fog egy másik nő ezen az oldalon témázni.
2014. ápr. 14. 20:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem csináltam semmit, talán pont ezért nem jelentkezik. Ha nyitottam volna felé, nem hinném, hogy ott tartanánk, ahol. De Nem nyitottam. Tisztában vagyok a dolgokkal, de te nem látsz/láthatsz bele az én helyzetembe, így a dobálózásnak nincs értelme.
2014. ápr. 14. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!