Hogy lehet finoman azt mondani, h kicsit pihenjünk néha, ne lógjunk egymás nyakán, mindezt anélkül, h sértődés lenne belőle?
Netes a kapcsolat többnyire a távolság miatt, de én sokallom már nagyon, de bántani nem akarom, a kis indokaimból pedig már kifogytam, bár tényleg amúgy is el vagyok havazva, de nem érti sajna.
Előre is köszi a segítséget.
Keress kérdéseket hasonló témákban: pihi kéne már, mert ki van a, kukim, de teljesen, túl sok ez nekem, sztem ezzel lehet kinyírni igazán, egy kapcsolatot, ha egymás, nyakán lóg két ember
Imádom a keresőszavaid.
4-es: nem teljesen netes csak, s ettől még lehet kaki, ha nem akarok bunkó lenni, akkor ezt k. nehéz megoldani sztem.
Csak ha csajnak ezt mondom, h pihi kéne kicsi, meg, h bírjak venni levegőt, akkor meg van sértve, pedig az ő érdeke is lenne sztem.
S ez hülyeség, h keressek olyat, akit valóban szeretek. Mondjuk mostanság tényleg kiszerettem belőle, de ha totál bele vagyok zúgva vkibe, akkor is ez nekem sok, s előbb utóbb ez lesz a vége, h kiszeretek.
6-os: hát igen, a keresőszavak sztem ennyit érnek, h oda lehet irkálni hülyeségeket. :)
Amúgy köszi mindenkinek a választ, de ha van vmi finom verzió, ami segíthet, akkor az még jöjjön pls. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!