Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek én reagálom túl...

Szerintetek én reagálom túl vagy jogos a sértődésem?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal, eddig minden oké. Többször találkoztunk tetszünk egymásnak. Az utolsó netes beszélgetésünkkor viszont mondott egy ilyet: most írt rám egy kajak-kenus srác olyan teste van. Amikor rákérdeztem hogy jobb e mint az enyém rögtön rávágta hogy jobb mint nekem ( én is rendszeresen sportolok) Nagyon rosszul esett és kicsit magam alatt vagyok. Szerintetek én reagálom túl vagy jogos a sértődés?

2014. márc. 31. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A sértődés jogos, a lány nagyon tapintatlan volt. Szerintem úgy jársz a legjobban, ha hanyagolod őt, nyilvánvalóan nem tetszel neki annyira, és nem akar tőled semmit, ha megosztja veled, milyen pasik néznek ki jobban nálad, akikkel egyébként beszélget.
2014. márc. 31. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ez elég nagy gyökérség az ő részéről, én hagynám az ilyen lányt.
2014. márc. 31. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Az igen... kicsit rátaposott az önértékelésedre. Teljesen jogos a sértődésed.
2014. márc. 31. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nemhogy tapintatlan, de egyenesen prosztó volt. Nem, szerintem nem reagálod túl. Persze, lehet, csak valamilyen sajátos poénnak szánta, vagy ilyesmi, ez még megér egy kérdést. Ha nem, akkor én felajánlanám neki, hogy akkor ott az a jó testű legény, hajrá...
2014. márc. 31. 14:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tényleg nagyon rosszul esett mivel tényleg régóta sportolok és odafigyelek magamra. Ilyenkor azon gondolkozom el megéri e egyáltalán csinálni amikor már szinte egy pár vagyunk és ilyet mond. Soha egy lányt nem dicsértem előtte..
2014. márc. 31. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Baromira nem vagytok egy pár, ez ebből a kijelentéséből látszik. Kvázi azt közölte, hogy nincs nála esélyed, mert dumál egy jobb testű pasival. Akinek ez az értékrendje, attól mondjuk eleve ne várj sokat, de egy ilyen kijelentés után szerintem gondolni se gondolj többet a csajra, annyit sem ér.
2014. márc. 31. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
9%
hát most ha gizda vagy, és megsértődsz... érhető, de igaza van a lánynak.
2014. márc. 31. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
81%

szó nélkül hagyd ott, mint a kutya a fosát. És semmire ne reagálj, ha keresne. Hát ez mekkora parasztság? Ez olyan, mintha dumálnál vele és mondanád egy csajnak:

te: - Most írt rám egy csaj, és anyád milyen csöcse van, csak belefulladnék

csaj: - Nagyobb, mint az én mellem?

te: - Hülye vagy? Meghalnék köztük!

ez kb. ilyen :) Hagyjad a kis oktalan ribit szerintem. Ha elkezdesz erőlködni csak magadat szívatod meg. Ne aláztasd be magad! Legjobb a következetes off!

28/f

2014. márc. 31. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha megosztja veled hogy más pasiról mit képzel, vagy beleestél a barát-kategóriába, vagy féltékennyé akar tenni hogy mozdulj rá. De attól tartok, sajnos az előző...
2014. márc. 31. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!