Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a kapcsolatunk, múltkor azt mondta, hogy ma ráér... De felsorolt egy csomó dolgot, ami nekem inkább kifogásként hangzott. Rákérdeztem, hogy ha nem akar velem lenni, írja meg, erre kitérő választ adott. Beszéltünk kicsit cseten, majd elbúcsúzott. Most akkor mi ez az egész?
2014. márc. 30. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Óvatosan lekoppintott.
2014. márc. 30. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Nehezen megfogalmazható érzéseket látok a mondanivalódban.

Jó lenne leülni és érdeklődően, odafigyelve, és nem támadóan megbeszélni az egészet.

Lehet, most egy kis idő kell, hogy átgondoljátok.

2014. márc. 30. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:

úgy tűnik nem nagyon volt kedve beszélgetni, de megbántani se akart

ez nem jelenti hogy már nem érdekled, csak most máshoz volt kedve

de ha gyakran van ilyen, ott már van vmi probléma

2014. márc. 30. 13:20
 4/4 A kérdező kommentje:
azt írta, nyugodtan csináljak programot magamnak... miközben másról volt szó... csak nem értem miért nem meri elmondani?
2014. márc. 30. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!