Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon megbántott, azóta se értem, hogy mondhatott ilyet? Túl reagálom?
Az utóbbi időbe felszedtem 8-10 kg, de annyira nem vészes, mert előtte csont és bőr voltam.Mindenki azt mondja, hogy így sokkal jobban nézek ki. Csak a barátom piszkál mindig, hogy híztam.
Ma csinált popcornt, és beszólt nekem a szobába úgy, hogy "csüh-csüh"...olyan paraszt hangon.Elöször nem értettem mire mondja, aztán lesett, hogy a disznóknak szólnak így amikor viszik a moslékot.
Máskor is voltak hasonló esetek, de ez esett a legrosszabbúl eddig.Kérdeztem tőle, hogy így már nem szeret? Erre azt mondta "De."
Közben ő sem egy nádszál virág, 187cm - 85-90kg.Mire fel szól le engem?!
22/L (172cm, 63kg)
csüh csüh :DD
ez mekkora:DDD kész a popcorn, és csüh csüh xDDD amúgy ha szemtelen dolog volt tőle ha nem, én bizony most borultam :DDD
naja ez a csüh csüh...ez az este beszólása :D
de attól még tahóság
Debilek vagytok ha már ez akkora poén nektek néha takarodjatok az utcára is ..debilek
Te kérdező meg szimplán túl komolyan vetted ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!