Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a párom tudatára adni, hogy mennyire megbántott?
és mi lenne ha te is észrevennéd, hogy mondjuk TALÁN lehet, hogy azzal, hogy chateltél vmi random palival, ezzel meg te aláztad meg őt.
teccik érteni az érem két oldalát? a szardobálásnak csak sírás lesz a vége, de hajrá.
rátok fér egy kiadós beszélgetés
mindkettőtökben még mindig sok a tüske
vágjál bele te elsőnek,hogy beszéljetek át dogokat és kezd te a sort!!!
Minden esetben elmondom neki a gondomat, sosem tudom magamba tartani, ha vmi bánt de olyankor totál megsértődik és úgy hozza ki a dolgokat, hogy én legyek a rossz.
És nem random pasi volt, nem csak úgy össze vissza beszéltem, csak egy haverommal, hétköznapi dolgokról, az ő kishúgáról és az én vele egykorú unokahúgomról.
csak én érzem úgy, hogy valami még hiányzik a leírtakból?
Most vagy van még valami amit a kérdező nem írt le, vagy a pasija nagyon ki lehet, ha egy véletlenszerű "hogy van a család?" chatnél kiakad.
Szóval kérdező, mi maradt ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!