Csak én nem tudok mit mondani nők társaságában?
Nincs témám ismerkedéskor, unalmasnak érzem magam és az életem, a hétköznapi dolgokról pedig régebben annyit beszéltem, hogy meguntam ezeket ecsetelni (ráadásul minden randi sikertelen volt - bizonyára emiatt is). Ez egyéni szocproblematika, vagy mások is voltak/vannak így? Hogy lehet tenni ellene?
(Nem, nincs kivel eljárnom ide-oda és nem szoktam bulizni és egyéb helyekre járni, mert egyedül rossz.)
Ami pedig különösen lelombozó, hogy mostanában már semmit nem tesznek bele az ismerkedésbe a nők (tisztelet a kivételnek *), csak elvárják, hogy beszéljek, megnyerjem a szövegemmel, ő meg ül kukán és érdektelenül.
*Nem találkoztam még ilyennel...
Tudom, enyhén őrültségnek hangzik, de mond azt ami először eszedbe jut. Vagyis ha meglátod "Ő"-t és rávágod, hogy "hasáb burgonya" hát legyen.
Ha, kijelölnék neked témákat te nem TE lennél és ő meg nem Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!