Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon örültem mikor láttam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon örültem mikor láttam hogy elrakja de ezek szerint érdeklem és az is amit mondani akarok? Szerintetek érdeklem?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác nagyon helyes meg aranyos 4 éve ismerjük egymást sokáig szerelmes voltam belé barátnője van sajnos én nem akarok bele rondítani a kapcsolatukba.

De mikor találkozom a sráccal az utcán a boltban vagy bárhol mindig megállunk beszélgetni és nagyon szépen néz meg mosolyog ha a barátnőjével van akkor pedig sandán integet.Nem rég a barátnőjével volt egy beszélgetésem ahol mondtam neki hogy nekem nem kell a barátja mert ő van neki és azóta a lány pletykákat terjeszt rólam.

Én ezt megírtam a srácnak levélbe majd a kocsija szélvédőjére raktam és megvártam mit tesz és nem dobta el hanem elrakta zsebre.

Azóta nem taliztunk mert vidéken dolgozik.

2010. jún. 25. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne tulajdoníts jelentőséget olyan dolognak,aminek nem kellene.Tudom milyen a reménytelen szerelem.Akkor még az ember abban a pozitívumot lát,hogy épp kisütött a nap,mikor kilépett az ajtón.

Az,hogy zsebre rakta nem jelent semmit.Lehet,hogy otthon kidobta a kukába.Vagy épp nem volt hova tennie,ezért vágta zsebre és már nem is emlékszik rá.

Ha te kellenél neki,akkor veled lenne és dobná érted a barátnőjét.Mivel ez nem történt meg,ezért maximum a hiúságát legyezgeted,hogy érzi,hogy bejössz neki,de nem több.

Ne engedd,hogy évek teljenek el egy ábránd miatt,közben pedig ezerszer szerencsésebb lehetnél valaki más oldalán,aki valóban szeret!A plátói érzelmek mindig tökéletesek,de ha egyszer megérzed a viszonzott szerelmet,akkor soha többé nem vágysz erre.Keress egy független fiút és találd meg ezt a fajta szerelmet!

2010. jún. 25. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy okos fiú, aki a szemetet nem a földre b*ssza, hanem otthon kidobja a kukába!:D
2010. jún. 25. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!