Valamiért félek a férfiakkal kapcsolatba kerülni (nem feltétlen társkeresés céljából értem), amit szeretnék leküzdeni. Volt valaki hasonló helyzetben?
Szerintem nem kommunikálok rosszul, de valamiért nehezebben megy a férfiakkal szembeni kapcsolatteremtés a hétköznapi szituációkban is, amivel szeretnék foglalkozni, hogy ez megváltozzon.
Valószínűleg ebben benne lehet az önbizalomhiányom is, ezzel tisztában vagyok, viszont érdekelne, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben és megváltozott-e nála a dolog?
Köszönöm a válaszokat. :)
Ma találkoztam egy csajjal munkahelyen akivel elkezdtem volna beszélgetni nem akartam nyomulni, csak annyira unatkoztam, és nem akartam gyakorin pötyögtetni megint😅
Elkezdtem kérdezgetni dolgokról az meg, mindenre csak ahhaa, igen, nem meg ilyen tőszavakat válaszolt, azt is ilyen félénken.
Vége felé meguntam, megkérdeztem mivan félsz tőlem, hogy nem mersz beszélni? Ő meg jaa nem csak...
Én meg vártam, hogy kifejtse, azért próbáltam bátorítani: "csak mi? Nyugi nem bántanak"... Ő meg" ja tudoom, csak nemtudom". 🤔😐😐
Mindegy, jöttem ide pötyögtetni meg facebookot huzogatni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!