Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dec 1. ledolgozós szombat -...

Dec 1. ledolgozós szombat - mely napot dolgozzuk le?

Figyelt kérdés
2018. nov. 18. 09:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
48%

Annyira tudtam, hogy mindjárt megjelenik egy proli beszólogató. :)

Azt már észrevettem, hogy ha bárhol valaki csak említi, hogy külföldön él, akkor az a válasz sohasem 100%-os. Ez igencsak minősíti nemzetünket.

2018. nov. 18. 11:01
 12/39 anonim ***** válasza:
10: Itt viszont előre megkérdezheted, és ha akarod, befoglalod szabadnapnak.
2018. nov. 18. 11:02
 13/39 A kérdező kommentje:

"ogy ha bárhol valaki csak említi, hogy külföldön él, "

Na de álljunk már meg-egy magyar vizsonyokat taglaló kérdésre hogy jön egyáltalán válasznak az hogy küldöldön hogy van? Ki a szart érdekel-miért ott vagyunk külföldön?

Mennyi a minimál nyugdíj Mo-n? Hát azt nem tudom de itt az USA-ban.... hát de ki kérdezte mennyi az USA-ban? Az volt a kérdés ITT mennyi!!

2018. nov. 18. 11:10
 14/39 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, látom a kérdés Balázskáé. Akkor innentől kezdve no comment! Üdvözlöm a részeges, dolgozóverő, fizetésnyúló főnöködet!
2018. nov. 18. 11:14
 15/39 anonim ***** válasza:
35%

"Annyira tudtam, hogy mindjárt megjelenik egy proli beszólogató.

Azt már észrevettem, hogy ha bárhol valaki csak említi, hogy külföldön él, akkor az a válasz sohasem 100%-os. Ez igencsak minősíti nemzetünket.

Jól van, látom a kérdés Balázskáé. Akkor innentől kezdve no comment! Üdvözlöm a részeges, dolgozóverő, fizetésnyúló főnöködet!"

Ez az, ami minősít, nem pedig az, hogy melyik válasz hány százalékos. És nem a nemzetet, hanem csak téged.

Azt meg külön megnézem, hogy képes leszel-e innentől kezdve tényleg nem hozzászólni. :)

2018. nov. 18. 11:29
 16/39 anonim ***** válasza:
0%

Csak annyit szólok hozzá:

A 11-es is Balázska, más bejelentkezésről, szokásához híven.

2018. nov. 18. 11:56
 17/39 anonim ***** válasza:

Különben attól van ez a kavarodás szerintem, hogy elég röhejes módon a diákok meg a tanárok helyzete nincs összehangolva - illetve így van összehangolva... Merthogy a tanárok ugye dolgozó emberek, akiknek dec. 24. miért lenne munkaszüneti nap, ha az összes többi dolgozónak sem az? Vagyis le kell dolgozniuk. Úgy viszont hogy tudnák ledolgozni, ha a diákok nem lennének berendelve az iskolába? Ezért van az, hogy a téli szünet hivatalosan csak dec. 27-től kezdődik - de mivel az előtte levő utolsó tanítási nap 21. péntek, sokan azt hiszik, hogy már a dec. 24. is a szünet része (és gyakorlatilag így már persze, hogy előtte ledolgozzuk - mi tanárok és diákok is akkor már ugye -, de tulajdonképpen mégsem).

Az őszi szünet is igaziból csak három nap volt: okt. 29-31. Gyakorlatilag viszont 9 napig nem kellett iskolába menni: okt. 27-től nov. 4-ig.

2018. nov. 18. 12:00
 18/39 anonim ***** válasza:
A proli beszólás törölve lett. Már csak hogy nehogy azt hidd, 10-es, hogy a 11-esem neked szól! :)
2018. nov. 18. 14:19
 19/39 A kérdező kommentje:

"Úgy viszont hogy tudnák ledolgozni, ha a diákok nem lennének berendelve az iskolába? "

Tanítás nélküli munkanapot elég régóta kitalálták....

2018. nov. 18. 16:08
 20/39 anonim ***** válasza:
A július nekik is munkaszünet, amíg én júliusban megyek dolgozni. Akkor december 24-én, amikor nincs munkájuk, miért lenne munkanap? Elvégre egy gyerek se slasszézik be dec 24-én, hogy tanulni akar. De lehet badarságot írok.
2018. nov. 18. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!