Dec 1. ledolgozós szombat - mely napot dolgozzuk le?
És akkor az iskolákban miért lesz tanítási nap dec 1 mikor dec 21től téli szübet van, tehát már dec 24 is bőven a téli szünet?
Mit dolgoznka le a sulikban- azt a dec 24-et amikor amúgy se mennének?
". Írjunk a minisztériumnak tömegesen“
Nem írok én sehova egyszerűen nem megyek be aznap aztán csá.
És még be se fognak írni hiányzónak. bakker a legutolsó dolgozós szombaton se voltam benn és én hülye még vittem az orvosi igazolást- és kiderült be se írtak mert az a tanár akinek be kellett volna írnia szart az egészre mert az osztály 90%-át be kellett volna írnia hát azt mondta nem ír be senkit.... ennyi.
De azért egy részletes magyarázatot szívesen vennék mit is dolgoznak el a sulik dec 1-én ha már dec 24-e se munkanap. Mit dolgoznak le, ami amúgy is szünet lenne?
"Nem írok én sehova ... De azért egy részletes magyarázatot szívesen vennék mit is dolgoznak el a sulik dec 1-én ha már dec 24-e se munkanap. Mit dolgoznak le, ami amúgy is szünet lenne?"
Ha igazi választ akarsz, az illetékesektől kéne megkérdezned. Ha viszont nem veszed a fáradságot, hogy nekik megírd ugyanezt a pár sort, akkor hiába okoskodsz itt.
"nem megyek be aznap aztán csá.
És még be se fognak írni hiányzónak. bakker a legutolsó dolgozós szombaton se voltam benn és én hülye még vittem az orvosi igazolást- és kiderült be se írtak mert az a tanár akinek be kellett volna írnia szart az egészre mert az osztály 90%-át be kellett volna írnia hát azt mondta nem ír be senkit.... ennyi."
Ennyi volt. De ebből nem következik, hogy most is ennyi lesz...
" Azt is eltűrné ez a nép?!...“
Ez a nép itt Orbanisztánban BÁRMIT eltűrne sőt még tapsolnának is hozzá..... és még meg is magyaráznák hogy ez voltakép nekünk jó....
"a hétfőt valahol automatikusan megadják, valahol meg nem"
Itt legalább kiszámítható, hogy mi hogyan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!