Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ma a plázában betaláltak, jól...

Ma a plázában betaláltak, jól gondolom, " mire " kellenék?

Figyelt kérdés
2 roma ( nem vagyok rasszista, nem is általánosítok, de azért egybôl elkezdtem gyanakodni valamelyest, szar érzés fogott el, végül be is igazolódott) fiatal srác betalált egy plázában ülve, hogy érdekel e modell munka őszi kollekcióhoz. Mondtam, hogy nem. A 2 srác mindenáron rá akart beszélni, inni akartak hívni, stb. Mondtam, akkor említsenek infókat, cégnevet, de nem mondták, csak hogy ezzel sokat lehet euroban keresni,200 at adnának, meg van erotikus fotózás, amiért 1000 et is, ha érdekel, és elvisznek kocsival. Na itt végképp furcsálltam, végül inkább úgy tettem, mintha érdekelne, és megadtam egy kamu telszámot nekik. Azt mondták, holnap ott lesznek a plázába. Én persze nem fogok elmenni, kissé beparáztam, azt se tudom, merjek e még odajárni ezek után. Mi van, ha " bosszút állnak" amiért nem álltam prostinak? Miért nem plázázhat egy lány biztonságosan egyedül, vagy ha már itt tartunk, sétálhat utcán?

2018. szept. 26. 12:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb ha kartávolságon belül fejbevered mielőtt megszólalna. Tesók csak azért állnak szóba az emberrel hogy átverjék, jobb rövidre zárni az elején a párbeszédet.
2018. szept. 26. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

Napi kb 100 emberhez mennek oda, és löknek nekik kamu dumákat, szerinted meg fogják jegyezni az összes arcot?

Ne parázz, nem fogják, csak egy kis ideig kerüld el azt a helyet.

2018. szept. 26. 22:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A többiek már leírták előttem a hasznos válaszokat. Annyival még kiegészíteném, hogy legközelebb legyél határozottabb! Mondd, hogy nem és fordíts hátat, aztán menj el! Esélyt se adj nekik, hogy végigmondják a hülyeségeiket.
2018. szept. 27. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!