Szerintetek tényleg gáz, ha nem járok kaszinóba, mert azt gondolom, úgy több pénzem marad meg?
Azt hogy ne engedd hogy befolyásoljanak.
Felesleges elcseszni a pénzed, amit mondott meg nagy marhaság. Te döntöd el, mikor kockáztatsz, attól hogy van annyi eszed hogy kaszinóban nem cseszed el a pénzed, az életben még dönthetsz úgy hogy kockáztatsz valamit.
Az a gáz, aki rendszeresen jár.
Egy csomó embert ismerek, akik szép kis adósságot csináltak ebből. Szerencsére nálunk nincs már. De amikor volt, akkor sok ismerősöm járt, elverték a fizetésüket, tönkretették a családjukat.
én pedig kérdezek valami még durvábbat: mégis mi a frász van akkor, ha valaki nem szeret kockáztatni az életben? Ezt tényleg a rossz tulajdonságok közé kell sorolni?
A sokat, sokszor kockáztató ember az én szememben egy megbízhatatlan személy, akit inkább kerülök, mintsem hogy felnézzek rá és a példáját kövessem.
Én tuti megmondanám neki, hogy szerintem az a ciki, ha valaki mindenét eljátssza. És ezt nem kockázatvállalásnak hívják, hanem hülyeségnek.
Meg minek játszanál, ha láthatóan neki sem jött be, pedig kockáztatott rendesen? :D
A kaszinoban vegül mindig a bank nyer. En soha nem jatszottam kaszinoban, nem tud lazba hozni, söt öszinten totalisan hidegen hagy. Ezt anno mindenkinek el is mondtam, akivel szoba került. Mondd meg, hogy nem szereted a kaszinot, nem okoz örömet. Es amugy is miert kell egyformanak lenni? Van aki kötni szeret, mas fözni, megint mas kaszinozni.
Te tanultal a hibadbol, igy elörebb jutsz az eletben, mint az aki csak kockaztat es veszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!