Egy vegzett epitesz, tervezo epiteszmernok (Msc) mit csinal meg? Mert hogy gondolom nem csak hazakat rajzol tehat megtervezi. Meg milyen feladatai vannak?
Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 11:42
1/7 anonim válasza:
Építésvezető...
Vezényel 5 munkagépet, 20 munkást, kiosztja a feladatot reggel, ellenőrzi a gépeket, a biztonsági előírások betartást. Kommunikál a tervezővel, ha valami nem hajtható végre, módosítást javasol.
Kisebb volumenben maga dönt, aztán tartja a hátát.
Még korábban kitűzi az épület helyét, annak "sarokpontjai", mit hol ássanak, alapozzanak.
Folytassam???
2/7 anonim válasza:
Az elsőt kiegészíteném azzal, hogy mindezek háttere rengeteg papírmunka, ez is az ő feladata többnyire...
3/7 A kérdező kommentje:
Azt irtad hogy "kommunikal a tervezovel". En pont az o feladatat kerdeztem. Hogy a tervezesen kivul mit csinal. De azert koszi a valaszt
2015. okt. 17. 14:14
4/7 anonim válasza:
A "meg" az tényleg meg, vagy netán "még"?
Inkább a még illik a kérdésedbe.
A magyar ékezetes betűk egyenrangú karakterek..
Az o meg ó az hagyján, de az e és É, meg az a és á már nagyon nem mindegy....
5/7 A kérdező kommentje:
Még akart lenni de telorol ezerszer konnyebb igy irni:D
2015. okt. 17. 18:18
6/7 anonim válasza:
Telóról én sem szoktam pontosan írni, de ha félreérhető miatta, akkor igen, megkeresem (kivárom) a jó karaktert.
7/7 A kérdező kommentje:
Oke ertettem de igazabol a kerdesemre a valasz erdekelt volna nem ekezeteken akartam vitatkozni. De igazad van akkor bocsanat
2015. okt. 19. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!