Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez máshol is "menő"? Vagy...

Ez máshol is "menő"? Vagy csak én gondolom nagyon gáznak?

Figyelt kérdés

Az, hogy

"szarkát" játszanak.

Szívassuk meg az osztálytársunk/ munkatársunk/ csoporttársunk stb,amikor nem néz oda, vagy kimegy a mosdóba, hogy eldugjuk a könyvét, a füzetét, netalántán nyúljunk bele a táskájába és vegyünk ki onnan valamit.(mondjuk pénzt,vagy bármi személyes cuccát.

Nagyon gyerekes....

Velem tegnap történt hasonló eset...

2017. febr. 4. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Nem gyerekes, speciel ez közönséges lopás, főleg ha pénzről van szó. Szerintem beszélhetnél az illetékesekkel, attól függően, hogy most igazgató (iskola) vagy a főnököd (munkahely, magyarul hol történik).
2017. febr. 4. 16:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Írok privátot.
2017. febr. 4. 16:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen ember van, aki ezt jópofának tartja. Csak a másik félnek ez rohadtul kellemetlen, még ha viccből is csinálják. Láttam már sok ilyet.

Gyerekes csíny, ez nem lopás, mert visszakerül a tárgy a jogos tulajdonosához - ha meg nem, akkor már nem is erről van szó.

Sok mindent nem tudsz tenni, csak legyél éberebb, és gondolkodj előre.

2017. febr. 4. 16:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik munkahelyen a telefonom nyúlta le egy kollégám, ami egy Iphone 4-es volt, de aztán visszaszereztem.

Azóta minden személyes tárgyam zsebben hordom.

2017. febr. 4. 16:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Főleg ha új helyre kerülök, nem szeretem ha megviccelnek.
2017. febr. 4. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:
az ilyen vicces gyerekek egy kiadós verés után már annyira nem viccesek
2017. febr. 4. 17:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk az ilyen munkahelyek ahol ez divat és a kollégák ilyenekkel mókáznak nagyon komoly helyek.

További ötletek:

1. engedjük le a céges autók benzin tankját.

2. vágjuk el a fékvezetéket

3. lazítsuk meg a céges autók kerekeinek csavarjait.

4. dugjuk el a WC papírt

stb.

tényleg össze kellene verni az ilyeneket.

2017. febr. 4. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:
A vicc az, amin mind a viccelő, mind a megviccelt személy örömmel nevet. (Azt, hogy "örömmel" nem úgy értem, hogy "szívesen", hanem hogy "boldogságból"). Az nem vicc, amikor mások "viccből" megkárosítanak másvalakit. Az ilyen "csínyek" a megélhetési bűnözés fölött állnak az én ranglistámon. Mert "elfogadhatóbb" (inkább megérthetőbb!!) egy olyan személy által elkövetett lopás, aki éhezik, és aki olyat lop, ami életben tartja, mint ha egy olyan lop "viccből", aki csak saját szórakoztatására lop, vagy esetleg szándékosan mást akart megkárosítani vele. Egyébként az ilyenek is csak addig tartják viccesnek, amíg nem velük csinálják meg. Ha az ő cuccukat nyúlná le valaki viccből, akkor utána halálosan felkapnák a vizet, és készülnének a bosszúra. Nem százas az ilyen, a gond, hogy saját bűncselekményeit jogosnak tartja, de ha más hozzáér a cuccához, már oda van.
2017. febr. 4. 23:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Na ez meg a másik.

Ha én nyúltam volna a cuccához, halálosan fel lett volna háborodva. 😕

2017. febr. 5. 10:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem vannak ilyen kollegáim, akik viccesnek tartják az ilyesmit, de velem soha nem mernék ezt a játékot eljátszani, mert én még azért is leosztottam az egyiket, mert levette a töltőmről a telefonomat kérdés nélkül, és rárakta a sajtját "utólagos engedelmemmel". Az volt az utolsó eset, hogy valaki kérdés nélkül hozzányúlt a cuccomhoz.
2017. febr. 5. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!