Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ma a plázában betaláltak, jól...

Ma a plázában betaláltak, jól gondolom, " mire " kellenék?

Figyelt kérdés
2 roma ( nem vagyok rasszista, nem is általánosítok, de azért egybôl elkezdtem gyanakodni valamelyest, szar érzés fogott el, végül be is igazolódott) fiatal srác betalált egy plázában ülve, hogy érdekel e modell munka őszi kollekcióhoz. Mondtam, hogy nem. A 2 srác mindenáron rá akart beszélni, inni akartak hívni, stb. Mondtam, akkor említsenek infókat, cégnevet, de nem mondták, csak hogy ezzel sokat lehet euroban keresni,200 at adnának, meg van erotikus fotózás, amiért 1000 et is, ha érdekel, és elvisznek kocsival. Na itt végképp furcsálltam, végül inkább úgy tettem, mintha érdekelne, és megadtam egy kamu telszámot nekik. Azt mondták, holnap ott lesznek a plázába. Én persze nem fogok elmenni, kissé beparáztam, azt se tudom, merjek e még odajárni ezek után. Mi van, ha " bosszút állnak" amiért nem álltam prostinak? Miért nem plázázhat egy lány biztonságosan egyedül, vagy ha már itt tartunk, sétálhat utcán?

2018. szept. 26. 12:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Én eleve úgy szoktam közlekedni, hogy az ilyen alakokat kikerülöm, hogy véletlenül se legyen esélyük hozzámszólni. Egyébként nagyon nem tudtad őket lerázni?

Jól gondolod egyébként, ha lehet most egy darabig ne menj arra (főleg ne egyedül)!

2018. szept. 26. 12:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyomatékosan mondani kellett volna, hogy nem érdekel, és ha tovább zaklatnak, szólsz a biztonságiaknak. Mégis mit tudnának veled ott csinálni?
2018. szept. 26. 12:30
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Felesleges volt a kamu telefonszám meg ilyenek. Meg kellett volna ott mondani, hogy nem érdekel és kész.
2018. szept. 26. 12:30
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
2: Ne paráztassad már szegényt! Mit tudnának vele csinálni, ott nyilvános helyen, emberek előtt? Arról nem is beszélve, hogy ezt nyilván több tucat emberrel eljátszák egy hónap alatt.
2018. szept. 26. 12:32
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, pl. követéssel már simán megfélemlíthető valaki és nem biztos hogy feltűnik idegeneknek. És ha már követés, követhetik hazáig is. És arrafele már több a lehetőség bármire is.
2018. szept. 26. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
6: Figyu, lehet hallani a hírekben arról, hogy ezek hogy csinálják. Addig keresgélnek, amíg egy hiszékeny balek csaj végül lépre nem megy. Ha egynél nem jön be, keresnek egy következőt. Nem hallottam még olyanról, hogy valakin "bosszút álltak" volna, mert nem hagyta magát elcsalni.
2018. szept. 26. 13:10
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk, kérdező, én a helyedben alapból jelenteném a dolgot a rendőrségnek vagy a pláza biztonsági szolgálatának, arra gondolván, hogy egyszer valami szerencsétlen be fog dőlni nekik. Nyilván kamerafelvétel is van a dologról.
2018. szept. 26. 13:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem egyszer történt hasonló. Ültem a plázában egy padon, jött egy fazon, leülhet e. Aztán elkezdett beszélgetni, már nem is tudom, miről, de kilyukadtunk oda, hogy pont lyen csinos nőket keres valami night klubba, ahol esténként ezer eurókat lehet keresni. Mondtam, hogy nem érdekel, először kedvesen, aztán határozottabban, mire az lett a vége, hogy felállt, elviharzott, de előtte még azt mondta, majd ne lepődjek meg, ha az emberei egyszer csak megállnak mellettem egy kis busszal...

Majd´ összepisiltem magam, szóltam is egy biztonsági őrnek, aki el is indult utána, de nem tudom, történt e valami. Akkor nyugodtam meg csak igazán, mikor hónapokkal később ugyanez a férfi szólßitott meg egy buszmegállóban, és kezdett el valami tök más sztorit nyomni.

Én is azt mondom, ne ijedj meg, nem jegyeznek meg ezek arcokat, nem fognak bosszút állni, már rég elfelejtettek. 'Bár legközelebb tényleg csak hajtsd el az ilyeneket, ne kamuzz nekik, akkor te is nyugodtabb leszel.

2018. szept. 26. 14:19
 9/13 Metionin ***** válasza:
100%
Az ilyet el kell hajtani a pcsába. Csak pénzt akarnak az emberről lehúzni. Engem különféle munkaajánlatokkal szoktak megállítani, amik általában úgy működnek hogy hozzájuk hasonlóan nekem is embereket kellene "gyűjtögetni" aztán vagy fizetnek vagy nem. A másik a "modellkedés", ezzel általában kis csajok jönnek oda, adnak jelentkezési lapot meg minden. Volt már hogy szóvá tettem hogy amúgy 165 centi vagyok, mosolyogva mondták hogy jaj az nem baj! A papírka alján meg ott van apró betűvel hogy 50-100 ezreket kell fizetni a "tanfolyamért" meg "portfólióért".
2018. szept. 26. 15:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor érdemes angolul beszélned nekik,ha romák mennek oda.

Garantáltan el mennek onnan.

Vagy esetleg vedd fel telefonnal miket mond,aztán lehet jelenteni,amiből sajnos nem lesz semmi se.

2018. szept. 26. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!