A főnökömnek van igaza?
Figyelt kérdés
Ahol élek ott nincs igazán sok munkahely. Itt csak közmunkára vesznek fel, kivéve ha nem vagy csókos. Én pedig nem vagyok az. A főnököm is egy olyan nő, aki tudta hova kell befeküdni, hogy ő jó helyre jusson. 8 órába dolgoztam 65 ezerért, és volt hogy túlórázni is kellett. Akadt olyan dolog is, amit nem is én csináltam, aztán a főnököm még engem tolt miatta. 1 percet késtem, már amiatt is ki volt akadva. Sőt már még olyan napokon is dolgoznom kellett, amikor nem volt szerződésem. Ha megbeszélés volt rólam biztos csak rosszakat mondhatott. Már még az is előfordult, hogy nem aludtam jól, rémálmaim voltak, idegileg már még köhögtem is állandóan, gyomorgörcsöm volt. Otthagytam a munkát, és még a főnököm azt mondta hogy itt ő a főnök, és az van amit ő akar.2018. aug. 22. 11:23
11/15 anonim válasza:
Látod vannak ilyen gyökér nyomorékok, mint a 68 %-os. Vagy talán ő az exfőnököd, az is lehet. De sok ilyen főnöknek nevezett bohóc van, akinek mindig igaza van és ha mégsem, akkor is.
Mi az hogy ne késsen többet? Hallod te magadnál vagy??
12/15 anonim válasza:
11
Mit nem bírsz beemelni a morzsányi agyadba? Azt, hogy munkahelyről nem illik késni?
13/15 anonim válasza:
Munkaügyis troll aktuális kamuja.
14/15 A kérdező kommentje:
Már miért kamuznék anonim oldalon?
2018. aug. 23. 18:14
15/15 anonim válasza:
14: Pont azért, mert anonim. De hiába magyarázol, a stílusod és a fogalmazásod elárul. A csókos kolléganő, aki tuti lefeküdt a főnökkel. Meg hogyha otthagynád, csak közmunka lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!