Igaza van a főnökömnek? A pénznek tényleg nincs felső határa?
"amennyi elég, +10%"
Korábban itt gyakorin pont ezt számolgattuk, hogy azért egy normális mondjuk Pesti élethez 150-160 ezer kell, +10%-al ez 170-180 ezer nettó. Az a baj, hogy ez nem hatalmas összeg, de rengeteg ember csak 80-100 ezreket keres.
Másrészt igaza van a főnöködnek, minden pénzt el lehet költeni, attól hogy te beéred azzal amid van, még 10x annyit is kevesellhet valaki.
"Jó, hát akkor végülis járjunk bukósisakban, hátha fejünkre esik egy tégla."
Ez így egy elég béna hasonlat aminek semmi köze a témához.
"És sajnálom, mert szörnyű lehet soha meg nem elégedni."
Ez is újabb belemagyarázás...
Na meg leginkább az jön le nekem, hogy te is csak úgy gondolkozol, mintha te lennél a világ közepe, és mindenki más hülye aki mást mond mint te.
8: Nagyonis van, mivel az első két válaszoló tragédiákat hozott fel érvként, arra feleltem, hogy azok váratlanok, nem lehet rájuk felkészülni. Illetve fel lehet, milliókkal, vagy bukósisakkal, de nem feltétlen lesz hasznos az adott tragédia átélésekor.
Nem érzem, hogy bárkire ráerőltettem volna a véleményem, többször leírtam, hogy nekem 10%, másnak meg más, de a főnök határ nélküliségről beszélt, ami a hozzászólók figyelmét elkerülte, inkább a 10%-ra reagáltak, nem az alap kérdésre. Mindenféle rosszindulat nélkül szerettem volna erre felhívni a figyelmet, ahogy az utolsó válaszoló már arra is válaszolt. Erre lettem volna kíváncsi, ezért tettem fel a kérdést. Hogy Te miből vetted a bátorságot, hogy így beszélj velem ismeretlenül, azt nem igazán értem, nem is érdekel.
A többieknek köszönöm a választ, ugyan nem a kérdésre feleltek, de biztos én írtam le félreérthetően. Attól még időt szántak rám, amit köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!