Van joga a fönökömnek a szemembe hazudni?
Véletlenül anyagi kárt okoztam a munkahelyemen. Jelentettem, és vártam, hogy kirúgjanak. Furamód azonban egy hétig hagytak dolgozni, senki nem mondott semmit.
Ma jövök be, látom, hogy jövö hétre 5 nap szabadság van kiírva. A fönöknöm SMSben azt írta, év vége van, nekem -18 órám és x nap szabadságon van, amit muszáj kivenni.
De a kirúgásomról egy mukk se.
Próbaidös vagyok decemberig.
Viszont nem értem, miért nem szólnak màr. A kolléganömnek annyit mondtak, a berendezést nem nekem kell kifizetni, ezt a cég intézi.
Viszont nincs megadva, mennyivel elöre kell, hogy szóljanak?
Nics családom, és albiban élek. Ha kiraknak szó nélkül, elvesztem a tetöt a fejem felöl. Így milyen dátumot adjak meg kezdésre, ha új munkahelyet keresek?
A kolléganöm szerint, ha van bennük egy kis emberség, nem fogják tetözni a bajaim, nem indítanak eljárást szándékos rongállással, és nem hazudnak a szemembe, hanem megmondják, hogy van 1 hónapom még, vagy 2 hetem...
De ha kérdem se mondanak semmit, úgy tesznek, mintha nem is tudnának semmiröl.
Kinek jó ez a lelki terror?
(Korábban sosem volt baj velem, példás magaviseletü nö vagyok)
"Próbaidös vagyok decemberig."
próba idő alatt megmondhatják, hogy holnaptól nem kell jönnöd...
nem biztos, hogy kirúgnak...én programozó vagyok saját körömben követtem el hibát, még lecseszést sem kaptam, a főnök azt mondta "aki dolgozik az hibázik"...csodálkoztam is, hogy még azt se, hogy máskor jobban figyelj oda vagy valami...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!