Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek? Menyjek holnap...

Mit tegyek? Menyjek holnap melóba?

Figyelt kérdés
Máma voltam először 12zni munkában. Kérdeztem, hogy mikor kell jönnöm, hogy majd hívjam fel a mesternőt. Oda adták nekem a tl. számját a mesternőjét, hogy holnap hívjam őt fel. Otthon azt mondják, hogy menyjek csak nyugodtan megint 6:00-ra.
2018. júl. 9. 21:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kicsit érthetetlen, nem tudnád részletesebben leírni?
2018. júl. 9. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:
A szüleid osztanak be ? Teljesen világosan mondták mit tegyél , de azt közöld hogy nem fogsz minden nap hívogatni senkit , mondják meg írják le a beosztást .
2018. júl. 9. 21:51
 3/15 anonim ***** válasza:

Én ebből azt vettem, ki, hogy holnap kell telefonàlnod, hogy mikor kell legközelebb menned. Ez a te ügyed, mi ezt nem tudhatjuk.

Mindenesetre ha reggel 6ra bemész és mégsem vagy beosztva még mindig jobb eset, mintha nem mennél és szàmítanak ràd.

2018. júl. 9. 22:04
 4/15 A kérdező kommentje:
Leírom részletesen: Máma mentem először az életben 12zni a gyárba, tejes gyárba. 6:00 - 18:00. Az ügynökség mondta nekem, hogy fog hívni engem a mester aki befog engem tanítani és hogy 5:45 re legyek ott ahol vannak az SBS-ek, hogy mondjam meg, hogy munkába jöttem, iskolás vagyok, hogy hívják fel a mestert hogy van itt egy iskolás betanuló. Felhívták az SBS bácsi 2x is, és aztán 3x eljöttek értem. Oda engem az SBS beírt 5:55 kor. 6:30 kor jöttek utannam hogy megmutassák a gyárat, hogyan is működik, mit szabad mit nem. 7:15 kor kezdtem el dolgozni. Könnyű munka, csak marhásan meleg van ott, és csak 45 perces szünet van egyszer. És hosszú is az a 12 óra. Még ruhát sem kaptam volna ha nem mondom hogy az ügynökség mondta hogy adnak ruhát. Akkor egy fiú eljött és megmutatta hol vannak a cuccok az öltöző, ebédlő, WC, stb. Végeztem 18:00 kor. Megyek a mesternő után, kérdem tőle mikor kell jönni legközelebb? Kérdi tőlem hogy a beosztási papírra nincs rairva? Mondom nincs. Ott csak 9. volt írva, más nap nem. Küldött ez a mesternő egy másik mesternő után aki ott a főnök. Csakhogy ő már végzett akkor felmentem ahol van az iroda és ott oda adta a következő mesternő a főnök asszony számját. Hogy gólnál hívjam fel őt, és hogy egyezek meg vele mikor tudnék jönni.
2018. júl. 9. 22:06
 5/15 anonim ***** válasza:

há máunika há má megin itt van ez az alak ni! :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2018. júl. 9. 22:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Hogy holnap hívjam fel őt.
2018. júl. 9. 22:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Szóval nincs beosztàsod még. Holnap telefonàlj!
2018. júl. 9. 22:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Hisz nincs mert nem hívtak. Amilyen hülyén van itt minden. De otthon mondjak hogy menyjek. De nem mehetek ha nincs beosztásom
2018. júl. 9. 22:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Holnap érdeklődj telefonon a tovàbbi beosztàsról.
2018. júl. 9. 22:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha nem mondták ne menj be. Ma hívd fel a nénit mondd el, hogy ki vagy és még nem kaptál beosztást, és kérdezd meg hogy mikor menj legközelebb és kérj beosztást is. Ennyike.
2018. júl. 10. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!