Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Menyjek ide dolgozni?

Menyjek ide dolgozni?

Figyelt kérdés

20/F

Megbuktam iskolában. Érettségi évem van. Augusztusban lesznek a vizsgaim, de csak egy tantárgyból.

Nehezen találtam magamnak munkát a nyári szünetben, mert meg iskolás vagyok, es akkor többet ajánlanak az iskolások részére. Szomszédom ezt a munkát ajánlotta, ahol 12-es műszakok vannak. Szüleimnek mind1 hova megyek csak menyjek dolgozni nyáron. Holnaptól megyek 6:00 - 18:00 ig dolgozok, 3,30€ órabérért. Most kezdjük ott, hogy 4:00 kor kelni minden nap, és vegyük figyelembe azt is, hogy néha nehezen alszom el akkor nem lesz elegendő alvásom sem, és meg időm tanulni sem a vizsgára. Hogy úgysem teszem le a vizsgát, szerinte felesleges menni vizsgára anyám ezt mondja. Most 4:00 kor felkelek, 5 kor megy a vonatom, és 5:40 kor a munkahely helyszínen vagyok. Ha mennék autón, elég lenne felkelnem 4:45 kor és akkor időbe beérek a munkába. Haza is 1 órával hamarabb otthon leszek mintha vonattal jönnék. Ez csak a munka és + az utazás oda vissza, és a tanulás a vizsgára az mikor ha egész szünetet csak dolgozni fogok? Mert igazán nincs pénzem igen, de azért nem szeretnék egész szünetet dolgozni és aztán vizsgára menni és aztán ha leteszem megyek tovább suliba és aztán észhez jövök, hogy hoppá, nekem nem is volt szünetem, nem voltam sehol kikapcsolódni, és Tiszára ki leszek idegileg. Ha kocsin mennék igaz sok pénz elmenne a tankolásra, de akkor megyek amikor megyek és akkor jövök amikor jövök. Busz reggel nem megy nekem.

Mi a teendő? Mit csináljak?

2018. júl. 8. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet h szarul hangzik, de tanulhatnal a vonaton
2018. júl. 8. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Mennyél. Ha 12 órában dolgozol akkor fogsz kapni szabadnapokat, kettőt, legalább hármat, mi a bajod, tök jó ez így.
2018. júl. 8. 19:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért 2-3 szabadnapot? Ugyan nem fogok járni éjjeli műszakra, csak reggelire.
2018. júl. 8. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:

én is 20 km-re lakok munkahelyemtől, három műszakban dolgozok, sokszor szombaton kötelező túlóra van, de mellette egy tőlem kb 110 km-re lévő városba járok levelezőn mérnöknek egyetemre. nekem kell beosztanom a szabadságom, mert munkahelyem nem ad plusz szabadságot, mivel nem kötöttem képzési szerződést velük.

sokszor éjszakázás után megyek vizsgázni, igaz csúszni fogok két félévet, de teszem a dolgom és nem adom fel.

te se sírj, inkább oszd be az időd. korábban én se tudtam vonaton olvasni, mert úgy éreztem szédülök, most a 80 perc vonatozás alatt megtanulok csomó mindent vizsgáig.

változtass nézetet, 20 éves férfi vagy, mi lesz veled később?

2018. júl. 8. 19:14
 5/8 A kérdező kommentje:

19:14*

Épp ezt mondják a szüleim is. Nincs elképzelésem milyen munkát végezhetnék. Megmondom az igazat, örülök míg iskolába járok, ha leteszem a vizsgát. Ha nem irány a nagy világba és ettől félek nagyon, hogy mi lesz velem a későbbiekben. Nem vagyok az a fajta fiú aki feladja, de néha pesszimista vagyok, és nem optimista, sötétnek látok mindent.

2018. júl. 8. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Mapi 2x40 perced van tanulni a vonaton
2018. júl. 8. 19:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Voltam melozni. De egyszerű dolgozni 40 fokos gyárban 12 órát és 2x szunetem volt. Ki vagyok tisztára
2018. júl. 9. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaj, szegény... <facepalm>
2018. júl. 9. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!